Arkiv

Print

Minor Place
Kandy Kolored Tangerine

dobbeltkoncert

Fre 16 Apr KL 21:00 EntrÉ 40 kr
Billetter sælges i døren.


Minor Place

Bandet Minor Place kendetegnes ved deres unikke evne til at forene den rå og energiske rocklyd med et mere melodisk og poetisk univers. Der er tale om et band, der har meget på hjerte, og som er dybt engagerede i deres musik og tekster. Numrene spænder vidt fra hård og pulserende rock til melankolske og indadvendte ballader, samt numre med et underliggende blues-islæt. Det giver Minor Place en særlig evne til at ramme det brede publikum og skabe nogle uforglemmelige koncerter.

www.myspace.com/minorplace

Kandy Kolored Tangerine
"Der er store ting i vente."
Det skrev Soundvenue for nylig om Kandy Kolored Tangerine, et nyt dansk rockband, som med en helt egen lyd er ved at finde fodfæste på den danske rockscene med et støt stigende publikum. Gruppen spiller en forfriskende mikstur af melodiske sange pakket ind i psykedelisk garage, tør ørkenrock med et twist af heroin og drømmende sfærisk shoegaze inspireret af bands som Black Rebel Motorcycle Club, The Brian Jonestown Massacre, Queens Of The Stones Age og My Bloody Valentine.

Efter at have spillet flere livekoncerter rundt om i Danmark er kvartetten nu omsider klar med debutalbummet The Perfect Swell, der er mixet af Frederik Thaae fra A Kid Hereafter. Albummet er indspillet i København i kælderen på en gammel kaffefabrik under en S&M-klub, hvor piskesmældende ofte var så voldsomme, at de kan høres på optagelserne.

Gruppens navn er inspireret af den amerikanske forfatter Tom Wolfes første artikelsamling The Kandy Kolored Tangerine-Flake Streamline Baby, et af de første eksempler på den grænsebrydende new journalism-stil. Samme stilbrydende tilgang har Kandy Kolored Tangerine til musikken, både på albummet og når bandet optræder live med højenergiske støjudlandinger og dybe, stemningsfulde kompositioner.

Kandy Kolored Tangerine er Tom Moriis (guitar, keys, vocal), Jacob Falk (noise guitar), Christian Sekjær (bas, vocal) og A.h. starr (drums, percussion).

The Perfect Swell udkom den 22 Oktober 2009.

www.myspace.com/kandykoloredtangerine