Arkiv

Print

Light of Day og speciel guest: dansk kunstner

Willie Nile, Joe D’Urso, Jesse Marlin og Marah

Tor 03 Dec KL 20:00 EntrÉ 100 kr
Billetter købes via: Parkinsonforeningen på telefon: 3341 4770.
Eller via email: dansk@parkinson.dk

Light of Day kommer til Danmark
Amerikanske musikere spiller støttekoncert for Parkinsonforeningen.

Light of Day henter sig navn fra Bruce Springsteen-sangen af samme navn og er en organisation, der spiller for at rejse penge til forskning i Parkinsons sygdom i USA. Siden år 2000 har forskellige kendte musikere optrådt som "Light og Day" og spillet koncerter. Bruce er selv dukket op til flere af dem.

Nu er Light of Day på turné - og i år er det de fire kendte musikere:
Willie Nile, Joe D'Urso, Jesse Marlin og Marah
der kommer til København d. 3. december og spiller i Krudttønden kl. 20. Det er en eksklusiv koncert med kun 150 billetter. Krudttønden stiller sig gratis til rådighed for den gode sag. Musikerne spiller en akustisk koncert, hvor de er sammen på scenen og spiller eget materiale, ligesom de spiller cover-numre sammen. Det er en unik mulighed for på samme tid at høre kvalitetsrock i krydsfeltet mellem The Boss og Ryan Adams og samtidig være med til at støtte et godt formål.

Light of Day-koncerten er en velgørenhedskoncert, hvor overskuddet går til Parkinsonforeningen i Danmark.

Formanden for Parkinsonforeningen er stolt over de kendte gæsters optræden i Danmark: "Det er fornemt, at der kommer fire så kendte musikere og spiller støttekoncert for Parkinsonforeningen. Det er en mulighed for at få sat fokus på en ofte overset sygdom. Vi glæder os utroligt meget til koncerten", siger foreningens formand Jorry Højer.

Aktuelle links:
www.lightofday.org
www.parkinson.dk

Parkinsonforeningen
Parkinsonforeningen har 7000 medlemmer, der udgøres af patienter, pårørende og støttemedlemmer. 6000-8000 danskere er ramt af Parkinsons sygdom, men mange flere er som pårørende ramt af sygdommen i dagligdagen. Hovedsymptomerne er rysten, stivhed og langsomme bevægelser. Mest kendte personer med sygdommen er skuespilleren Michael J. Fox og bokseren Muhammad Ali.