Karen S
Sanne Do
Passtime poets

Tor 07 Maj KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.

Karen S er varm og nærværende i sine underfundige tekster og iørefaldende melodier. Det er "pop med kant" under mottoet: En god sang er massage for sjælen.

"Karen er faldet i gryden som barn, når det angår veldrejede sange med omkvæd, humor og pointer. Og så har hun en stemme fuld af sol
og sanselighed." - Annette Bjergfeldt, Vinder af Årets P4 pris 2004

Sanne Do spillede og sang sig ind i mange hjerter, da hun stillede op til TALENT 2008 med sangen "Silas", som handler om hendes søn, der kun blev 2 år. Denne optræden bragte hende på forsiden af Ekstra Bladet, og skabte megen medie opmærksomhed med artikler i samme avis, samt BT, Her og Nu, optræden i Aftenshowet mm. Et interview i P4 formiddag gav et par smagsprøver fra det kommende album, og også Monica Krog-meyer (studievært P4 Eftermiddag) var begejstret:

"Det er en kæmpefornøjelse at opleve nye talenter dukke op i dansk musikmiljø. Sanne Do har gemt sit talent i nogle år, men melder sig nu som sanger for alvor, heldigvis. Jeg synes hun er et stort talent. Hendes sange er lige til nynne-med-hjernen uden at være popflade, hun tør være skrøbelig og kraftfuld i samme sang og hun styrer sikkert brugen af sin guitar og sin klare og særprægede stemme. Hun skal være velkommen i min radio"


Rockkvartetten Passtime Poets fra København tager i disse dage alvorlige livtag med drømmen om en international, kommerciel cross-over fra undergrund til overgrund. De fire storbytilflyttere barsler til november med EP'en Mt Everlast - en udgivelse deres engelske pladeselskab og managementbureau allerede har høje forventninger til forud for deres første turné på britisk grund i efteråret. Efter et nordatlantisk eventyr først på året er der også grund til optimisme. Mt Everlast indeholder bl.a. singlerne Venice is Dead og Hollywood, der tidligere har hittet på shetlandsk, grønlandsk og færøsk radio. Men også England, Tyskland og USA viser stor interesse for debuttanterne, du nu har chancen for at opleve på klos hold. Og der er garanteret andet end poesi i luften, når bandet atter indtager scenerne i København: Rå energi, nærvær og stærke melodier sørger for, at der bliver skruet op for alle parametre af følelsesregistret. Sangene tager pulsen på livet i storbyen, tidsåndens fortravlede lykkejæger,
kærligheden, livet og døden - og forsøger at ridse lidt i lakken på det tryghedssøgende vanedyr, der lever i os alle.

Følg med i bandnyheder:
passtimepoets.com
myspace.com/passtimepoets