Brazilian Nights

Copenhagen Jazz Festival 2007

Fre 06 Jul KL 20:00 EntrÉ 60 kr feat: Vini K, Vagn Brandrup, Jonas Dueholm, Lars Clemmen, Jean Zederkopff, Pete Dennis
Billetter sælges gennem Billetnet


Vini K med "Brazilian Nights"

Jazz festivalen starter op på KRUDTTØNDEN med sangerinden Vini K sammen med bandet "BRAZILIAN NIGHTS".

Vini Kjærsgaard Juel er opvokset i Danmark. I 1988 rejste hun til Brazilien, hvor hun studerede og turnerede med nogle af Braziliens fineste musikere. Efter Brazilien opholdt hun sig 2 år i New York, hvor hun studerede ved "New Scool of Music", og havde sin egen quintet "Vini K Quintet"
Hun har samarbejdet med den kendte brazilianske komponist Hermeto Pascoal på "Blue Note" i New York, "Circi Voador" i Rio, og senest i forbindelse med "Columbuskoncerten" med Danmarks Radios Big Band, der blev transmitteret direkte til 40 lande. Har arbejdet sammen med bl.a. Thomas Clausen, Jonas Johansenn Ayi Solomon, Bob Moses, Robertinho Silva, Romero Lubamba og Mehmet Ozan. Blev i 1992 kåret som "Årets fynske Jazzmusiker". Havde i den forbindelse koncert på "Five Spot" i New York. Har samarbejdet og turneret i det meste af Brasilien og Europa adskillige gange med en brazilianske bassist Jorge Degas gennem de sidste 12 år.

"BRAZILIAN NIGHTS" er en spændende gruppe der spiller brazil jazz, samba og bossa nova.Bag Brazilian Nights står en række garvede jazz musikere.
Lars Clemmen på barytonsax, Vagn Brandrup, fløjter og percussion, Jean Zederkopff, keaboards, Pete Dennis, bas og Jonas Dueholm, trommer. Lyt til musikken fra Brazilian Nights og kom ind i den specielle, magiske stemning der karakteriserer bandet.