Arkiv

Print

Many More

Copenhagen Blues Festival

Fre 26 Okt KL 21:00 EntrÉ 100 kr
Billetter sælges gennem Billetto.dk


Many More er bandet som i mange år var backing for den legendariske sanger Frank Lauridsen, som desværre døde i 2016.

Fælles for de 4 musikere I bandet er kærligheden til mange slags musik, som de alle behersker med stort overskud. Især det groove baseret soul/rock som voksede frem igennem 60’er og 70’erne ( Ray Charles, Marvin Gaye, Steve Winwood, Earth Wind and Fire, Doobie Brothers for at nævne nogle få)

Many Mores nye sanger Jan Nielsens deltog i DRs Stjerne for en aften og sendte Den syngende Elektriker fra Kastrup en tur omkring stjernerne og retur. Med den uforglemmelige fortolkning af Percy Sledge-klassikeren When a Man Loves a Woman sang Jan Nielsen sig med sin kraftfulde og velsmurte røst langt ind i de danske TV-stuer og opnåede en flot 2. plads i finalen i 2004.

Det nye samarbejde med den fremragende sanger, har ført til en tur I studiet hen over sommeren, hvor 5 nyskrevne sange kom til verden og med dem (og mange andre) skal det lille orkester ud og stable en række koncerter på benene. Så kan mange flere nyde det frugtbare samarbejde mellem Jan Nielsen og Many More under sloganet : “More for Many”.

Many More er: 
Jan Nielsen - vokal 
Allan Bo Larsen - guitar 
Lasse Storgaard - keyboards 
Casper Nyrop Ludvigsen - bas 
Frede Christensen - trommer