Arkiv

Print

BEST OF BOWIE

Rock /pop

Lør 17 Nov KL 22:00 EntrÉ 80 kr
Billetter sælges i døren


Bowie fyldte rundt den 8. januar.

På David Bowies 60 års fødselsdag blev Best of Bowie - Danmarks bedste Bowie coverband - interviewet i TV 2 nyhederne omkring Bowies store indflydelse på rockens historie. De kan nu opleves i Krudttønden den 2. November, hvor du på nærmeste hold kan genopfriske alle de store hits.

En af rockens personligheder.
David Bowie - fyldte 60 år den 8. januar I år. Allerede i sine helt unge teenageår begyndte han at optræde, og som enogtyveårig havde han sit første hit med Space Oddity - iøvrigt tre dage før månelandingen. Siden har rockens kamæleon bevæget sig igennem næsten alle musikalske genrer og har bl.a. været en inspirationskilde til poppens store navn Robbie Williams. Senest har David Bowie været aktuel på Kashmirs seneste plade "No Balance Place".

Det danske jamband Best Of Bowie har valgt at dække David Bowies karriere på grund af den store alsidighed I Bowies repetoire. Den musikalske rejse begynder i 1969 med Space Oddity tager gennem hans slaraffenland af stilarter og stemninger som Ziggy Stardust, Fame, Heroes, Ashes to Ashes, Let's Dance, China Girl, New Killer Star. m. fl.

"Vi vil ikke skabe en illusion om, at jeg er Bowie, men med stor respekt præsenteres Bowies musik med I bedste Bowie-ånd", Martin Stokbro, forsanger i Best Of Bowie.

Best Of Bowie er et super liveband bestående af syv rutinerede musikere. Bandet giver altid sit trofaste og store publikum en koncertoplevelse. Det er ikke kun et band for Bowies store fanskare, men det perfekte orkester, hvis man vil have en speciel og god aften i byen.

"Tak for en stor oplevelse. Jeg skal undlade at give stjerner, som ellers er sædvane i visse dagblade. I er det for tiden klart bedste og mest interessante jamorkester. Bowie er svær, men I kommer så tæt på som overhovedet muligt. Alt ros til band og vokal, skriver Ulrik i bandets gæstebog på www.bestofbowie.dk


For nærmere oplysninger om Best of Bowie: www.bestofbowie.dk

For nærmere oplysninger om David Bowie:
www.davidbowie.com


eller ring til Flemming Rasch, guitarist i Best of Bowie på 21 62 58 54.