miA og niceland

Lør 07 Feb KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.miA får foden til at vippe, blødgører hjertet og fornøjer forstanden.


Tag en forundring over livet, tilsæt tre gram eventyrlyst, en skefuld poesi og et skvæt romantik og ryst det hele sammen med en god portion humor og realisme. Resultatet er sammensat og intenst, luftigt og let, kraftfuldt og råt, sødmefuldt og melankolsk, alt sam-men i en melodiøs tankespillende helhed, hvori Mia Glendøs' ord-lejende danske tekster, iørefaldende melodier og hudløst ærlige vokal er omdrejningspunktet.

Det dansksyngende up-commin' orkester miA, har allerede for-tryllet sit publikun ved koncerter med fulde huse, på de køben-havnske spillesteder.

Med et solidt grundfæste i den akustisk inspirerede Singer-Song-writer traditionen leger musikken ligesom teksterne med flere genre-fusioner af både tango, rock, jazz, soul og swingende blues. Det op-lagte orkester består af; trommer: Anders Toft Larsen, bas: Christian Elmer, klaver: Mads Heide Petersen og kor: Line Fangholm og Elisabeth Sørensen.

Se flere oplysninger om bandet miA og lyt til musikeksempler på: www.myspace.com/miamusik


Niceland
Fængende og tænksomt nyt dansk band -klar med debutplade

niceland har netop afsluttet arbejdet med debutalbummet.

Resultatet er blevet intelligent pop på engelsk. Sart og flamboyant retro-pop med jazz- og rockfacetter. Omkvæd med dybde og hit-potentiale.

"Et sted mellem John Mayer, Teitur og REM" kunne man sige.

"Gode sange, spillet godt" siger bandet selv.

niceland, et band med små to år bagen, har haft denne kommende udgivelse for øje fra starten. Hen over to demoer og to koncertperioder, er den lyd og de arrangementer, der høres her på EP'en, blevet udviklet. Det sidste skub i den skæve retning kom fra Morten Bue på fem af pladens numre. Hans tidligere produktioner af fx Diefenbach og Figurines tændte bandets interesse og den var gengældt. I den pæne ende af popuniverset kom Kristian Dalsgaard til. Han fik med sin erfaring fra fx LOC, Baby Woodrose og Brian Rice den brede lyd frem. Her på EP'en finder I tre numre fra hver af de to.

Der har fra starten ligget en opløftet melankoli i sangene, hvilket er blevet en reel side af bandets lyd. Der er meget mol inden over, men samtidig et energisk underliggende drive. niceland spiller på det skift, der ligger lige mellem det umiddelbart lette og den dybere mening med tingene. Det øjeblik hvor livet får dybde, men også bliver komplekst. Dette øjeblik gennemsyrer teksterne og musikken.

Bandet går ind i et meget målrettet år, med koncerter i DK, på USA's vestkyst og i Berlin, lidt i juni og meget i efteråret. Der arbejdes hårdt på at blive signet og sideløbende på at udbrede navnet.

www.myspace.com/nicelandproject