Arkiv

Print

Sleuth

That Theatre Company

Ons 22 Okt - Lør 22 Nov
MAN - FRE KL 20.00
LØR KL 17.00
EntrÉ 165 kr Tom McEwan og Ian Burns
Abonnement Ta´i Teatret 115 Kr
Unge u. 25 År 90 Kr
Gruppe 145 Kr

Sleuth af Anthony Schaffer
Joker er Trumf

Sleuth rummer alle ingredienserne på en thriller i topklasse, hvilket den uden tvivl er, et plot hvis skift og overraskende drejninger er både overvældende dristige og djævelske. Spækket med spænding og en fantastisk parodi på en Agatha Christie thriller. Nådeløst gennemvæder den genren, samtidigt med at den fuldtud udnyttes teknisk.

Det er et dramatisk billede på seksuel konflikt mellem en ældre og en yngre mand, såvel som et præcist psykologisk portræt af en utilstrækkelig og seksuelt besat midaldrende mand.

www.bookrags.com/studyguide-sleuth/


Kort Beskrivelse: En mand, der elsker spil og teater, udtænker en plan, så han kan komme ud af sit ægteskab uden at skulle betale en formue i hustrubidrag. De planlagte mord leder op til en voksende spænding og en chokerende slutning.

Publikum fyldes med både latter og rædsel imens de to mænd strides, og skiftevis spiller rollen som kat og mus indtil deres endelige fald.

Anthony Schaffer beskrev sit succesfulde stykke Sleuth som mareridts agtig. Hele idéen med folk der er afhængige af en spil situation. To ret kyniske mennesker. Hvis der er et brændpunkt må det være det, at hvis folk forveksler fantasien med virkeligheden og opfører sig derefter, må det ende i en katastrofe. Dybest set drejer denne komedie-thriller sig om spil.