Stars Burn Stripes / Kill The Rooster

punk

Fre 02 Maj KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Stars Burn Stripes

Stars Burn Stripes fra københavn har fundet sammen omkring en fælles kærlighed til 90`ernes melodiøse spurter punk samt den rå energi og snottede attitude der findes i hardcore punk. Det har været med til at få bandets lydbillede over i en blanding af aggressivitet, melodi og energi.

Når Stars Burn Stripes går på scenen er der lagt op til et tight og tempofyldt liveshow med fængende guitar riffs, pumpende punk-bas, super hurtige trommer og en skarp vokal som ofte efterlader publikum ligeså forpustet som bandet selv.

Siden 2004 har Stars Burn Stripes været vidt omkring i Danmark og Tyskland og spillet alle shows de kunne komme i nærheden af, da det er scenen og kontakten med publikum bandet lever for. Med både en EP og en split 7 tommer plade ude med Aalborg`ske Mighty Midgets og en ny tur i studiet, er der en masse mere at forvente fra Stars Burn Stripes.

Kill The Rooster
Københavnske Kill The Rooster med blot et år på bagen, har allerede lagt adskillige danske og tyske spillesteder ned. Og med deres nybryggede EP, udgivet af tyske DAV Records i forskellige dele af Europa, tyder alt på at det er et band som har planer for fremtiden.

Stilen er punkrock med fokus på energi og den gode melodi, og de fire herrer som besidder bandets poster er alle erfarne musikerer som bestemt ikke er fremmede på den danske rockscene! Deres kærlighed for musik og fede fester samt stramme sammenspil skinder godt igennem live så dette er et punkrock act som skal opleves!