WGT Pre-Party Feat: Necessary Response (US), Cervello Elettronico (US), Machinesoldier + DJ´s

Club Braincorp.

Lør 03 Maj KL 22:00 EntrÉ 80 kr
Billetter sælges i døren.


Club Braincorp. vender tilbage til Krudttønden efter næsten et års fravær med koncerter. Dennegang fejrer vi at vi er en uge fra den store festival i Tyskland der hedder WGT med 3 bands der spiller på festivalen, samt et par stande med tøj, tasker, CD´ere og et par DJ´s der vil spille musik
med nogle af de bands der spiller på festivalen i Tyskland.
Link: www.braincorp.dk

Necessary Response (US)
Necessary Response fra USA har sluppet en enkelt CD på det tyske pladeselskab Out Of Line som lydmæssigt minder om bands som: Assemblage 23, VNV Nation, Covenant, Pride & Fall med flere. En meget flot melodisk, dansabel lyd med en god vokal I forgrunden. Desuden har Necessary Response lige været på turné I USA med det store Synth Pop band De/Vision.
Link: www.myspace.com/necessaryresponse

Cervello Elettronico (US)
Cervello Elettronico´s lyd kan bedst beskrives som en blanding imellem IDM, EBM, og Electronica. Fra start til slut byder CE på en masse forskellige rytmer, og en tung bas, flotte keyboard flader og rytmer. CE´s debut CD "Negate The Instigator" er sluppet på det Amerikanske pladeselskab Crunch Pod.
Link: www.myspace.com/cervelloelettronico

Machinesoldier
Det danske band Machinesoldier spillede på Krudttønden tilbage i december måned 2006 sammen med det Tyske band To Avoid. Machinesoldier spiller den genre man kalder Old School EBM/Industrial, og er meget inspireret af 80´ernes helte som DAF, og Nitzer EBB, men også nyere bands som f.eks Spetsnaz, Orange Sector, E-Craft med flere. Machinesoldier har sluppet CD´en Unit One på Idle Works.
Link: www.myspace.com/machinesoldier