Arkiv

Print

Jens Nørremølle

POP

Tor 15 Nov KL 20:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Jens Nørremølle har udsendt cd'en "Gråsprængt og Himmelvendt", og kan i den forbindelse opleves live. Med sig har han Klaus Menzer på trommer, Thorbjørn Appehl på bas, Julie C.A.G. Jakobsen på kor og Tira Skamby på percussion.

Hans medlemskabet at Venter på far og tætte samarbejde med Anne Dorte Michelsen kan sammen med en rockbaggrunden i Singing Zoo, Love Shop, Lars HUG m.m. tydeligt høres.

"Gråsprængt og Himmelvendt" handler med underfundig skarphed og humoristisk melankoli om at være gråsprængt, gå til spredt fægtning på AOF og være bedst til solskin og knap så god til regn. Et melodiøst møde mellem latin, pop, rock og funky sange - en slags Bo Kaspers Orkester på dansk.

Jens Nørremølle, der er sanger, sangskriver og keyboardspiller udgav i 2005 cd'en "Forelskede Sommer" hvorom pressen bl.a. skrev: "Fuld af fine, glade, sødmefyldte og intense kærlighedssange. Det kommer virkelig fra hjertet" (Alt for damerne) og "….det gennemført indtagende album, "Forelskede Sommer", en af den slags bedårende bagateller, der har det med at krybe ind under huden på én. Og blive der" (Information)

Musikerne er kendt fra Sneakers, Savage Rose, Randi Laubek, Sko / Torp, Alex Mendez trio og meget mere.

Hør mere på: www.myspace.com/jensnorremolle