Vanja Santos
feat: Daniel Marque

Copenhagen Jazzfestival

Fre 04 Jul KL 20:00 EntrÉ 70 kr
Billetter sælges gennem Billetnet.dk


Vanja Santos
En af de mest markante kunstnere i Danmark og udland.

Nomineret af Danish Music Awards Jazz:
Årets danske jazzudgivelse
Årets nye jazznavn
Årets danske vocaljazzudgivelse
Årets cross-overudgivelse

Også Årets Danske World Track
Vanja Santos' musik er inspireret af hendes brasilianske rødder, og er en stærk og kraftfyldt personlig blanding af amerikansk, europæisk brasiljazz, hudløs og funky.

Titlen på Vanja Santos nye CD er "Todas as coisas". Det er portugisisk og betyder alt eller alting. Titlen er hentet fra et af numrene på cd'en. Det er en positiv sang - en kærlighedserklæring til livet.
Vanja Santos ønsker at fortælle alt er muligt. Hendes stemme er hendes instrument, og med den viser hun livskraft og ønsker at give glæde og kærlighed til publikum.

Vanja Santos nye cd er mere poetisk end hendes tidligere. Det viser hun bla. med sangene Todas as Coisas, Lamento og Meu Tango. Hun er blevet voksen og de stærke følelser betyder meget for hende. Sangene handler om kærlighed og livsglæde, og teksterne er tæt knyttet til den brasilianske rytme.

Vanja Santos' baggrund er det musikalske miljø i Brasilia, Rio De Janeiro og Sao Paulo, men hun har også været stærkt engageret i teater- og musicalmiljøet - har haft en hovedrolle i Hair ved opførelsen i Sao Paulo. Derefter direkte til København og Dr. Dante i bl.a. "Kærlighed", "Jagten" og "Bernada Albas hus". I de senere år har Vanja Santos turneret med sit eget band herhjemme og i udlandet.

Vanja Santos har indspillet med de mest anerkendte jazzmusikere herhjemme og i Brasilien. Her kan nævnes, Robertinho Silva (trommer/perc.), Marcus Miller (bas), Carlos Malta (horns), Jakob Fischer (guitar), Christian Sievert (guitar), Jorge Degas (bas), Jorge Helder (bas), Claus Nordsø (perc), Mikkel Nordsø (guitar), Fernando de Marcos (bas) og Thomas Clausen (klaver).

www.vanjasantos.com
www.myspace.com/vanjasantosdacruz