Anne Marie Bush

Pop / Rock

Fre 01 Jun KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Anne Marie Bush

TOP 10 SINGLE UDGIVELSE SAMT FLOT NY INTERNATIONAL MUSIK VIDEO FRA BRITNEY SPEARS KORPIGE TIL DANSK DIVA

Anne Marie havde i 2005 stor success med sin egen single udgivelse på eget nyetableret pladeselskab AMB Records. Der tilhørende international musik video med singlen SupaSexual og I Wanna Be. Anne Marie gennemførte et meget omfattende TV, PR og radio fremstød i Danmark. Hun deltog i mange store TV & radio shows, og blev igennem 2 år udvalgt til hot rotation på flere landsdækkende radio stationer, blandt andet på DR P4.
I 2005 placerede Anne Marie sig adskillige uger på den danske dance-chart hitliste samt på Top 10 på den danske hit single salgs liste.
Anne Marie er nu i fuld gang med indspilningerne til sit eget solo album 2007 og er nu klar til at give et brag af en koncert både med sin trio samt med sit top professionelle band. Af musikere kan blandt andet nævnes Thomas Rubin, Per Anker, Jon Pold, Jørgen Kaufmann, m.fl, kendt fra TV, Linje 3, Monique, Bobo osv.

Anne Marie har i mange år arbejdet både som sangskriver samt udøvende kunstner og skabt sig en karriere inden for show, cabaret, revy, og musicals. Hun har medvirket i ledende roller i bl.a. Egtved Krøniken, Les Miserables, og som Rizzo i Grease samt medvirket på 11 albums udgivet i Danmark.

Anne Marie er uddannet Musiklærer fra Det Rytmiske Musik Konservatorium i Silkeborg og har været korsanger for Britney Spears, ligesom hun arbejder professionelt som kor-arrangør/vocal coach og som sangskriver og session sanger både i USA og i Europa. I de seneste år har Anne Marie dog primært arbejdet som sangskriver i Los Angeles, Nashville, London og Stockholm,
hvor hun har skrevet sammen med en lang række kendte sangskrivere såsom: Narada Walden, Bill Champlin, Tamara Champlin, Michael Caruso, Greg Phillinganes, Robbie Buchanan, Bruce Gaitsch, Scott Spock, Michael Thompson, JorgeGman Corante, Denis Ingoldsby, Jeff Franzel, Billy Osborne, Richard Niles,Tommy Denander,Tony Malm, Deekay Music og andre.
Sangene har skabt stor opmærksomhed i såvel USA som resten af verden.
Anne Marie har netop placeret 3 af sine egne sange på en ny amerikansk film, med titlen "Living Life" der blev broadcastet på HBO i 7 europæiske lande.

Anne Marie har haft samtlige danske mediers bevågenhed de seneste par år ikke mindst p.g.a. hendes medvirken som korpige på Britney Spears album 2002. Anne Marie har ligeledes 25 minutters TV-dokumentar klar, optaget i Los Angeles. Anne Marie er klar til igen at fremstå som udøvende kunstner i en meget personlig stil udført med en varm og klar soul-pop stemme. Målet er såvel internationale plade udgivelser samt koncerter i ind- og udland.

Yderlige oplysninger om Anne Marie Bush findes på hjemmesiden www.annemariebush.com
KONTAKT: amb@annemariebush.com