Arkiv

Print

CoachCafé

Tor 06 Sep KL 19:30 EntrÉ 20 kr Billetter sælges i døren
Dynamisk Coaching

For at vinde kampen på banen, skal man være en indre vinder. En undersøgelse af hvad 10 badmintonspillere på eliteniveau oplever og opnår af resultater ved den dynamiske elitecoaching hos Green & Andersen, viser at der er rigtig meget at hente ved at arbejde med de personlige temaer, som knytter sig til rollen som badmintonspiller. Dynamisk coaching skaber udvikling og resultater både på banen og udenfor banen hos den enkelte udøver. Faktisk er de to ting tæt knyttet. I coachcafeen vil vi fortælle om dynamisk coaching som metode og fremlægge resultater fra rapporten "Den indre vinder!".

Anne Lundgren har siden 2004 været konsulent i Green & Andersen, Erhvervspsykologi, hvor hun udfører forskellige skræddersyede opgaver, seminarer og foredrag. Hun arbejder ligeledes med dynamisk coaching af både erhvervsfolk og topidrætsudøvere.

John Andersen har siden 1996 været partner i Green & Andersen, Erhvervspsykologi, hvor han arbejder med leder- og ledelsesudvikling. Han har gennem de sidste 10 år arbejdet med dynamisk coaching af både erhvervsfolk og topidrætsudøvere.