Unexploded + Windermere

Rock

Lør 16 Feb KL 21:00 entrÉ
Billetter sælges i døren.


Unexploded er et unikt rock band, der ved, hvad det vil sige at spille alternativ rock. Unexploded er de kreative udladninger fra forsangeren, sangskriveren og produceren Spine. Hans innovative rocklyd kombineres med elementer fra den electronica, hvilket giver musikken en yderst karakteristisk og intens lyd. Energi, stemning og kant udgør platformen for Spines kræsne og eksperimentelle stil. Seriøs, modig og uimodståelig trip rock. Bandets numre har fundet vej til butikshylderne på flere både hjemlige og udenlandske compilations og soundtracks, og live varierer koncerterne i intensitet og eksploderer i ryk. Et backing band assisterer Spine med at skabe det store lydbillede og oprulle Unexplodeds dystre univers.

Links:
http://myspace.com/theunexploded
http://unexplodedmusic.comWindermere er et band i særklasse, der musikalsk, med en forfinet støjende guitarlyd, skiftevis melankolske og up-tempo melodier kombineret med en unik og dragende vokal, fører an blandt den nye generation af danske indierock-bands.

Bandet har i de sidste år været blandt de mest respekterede rockbands på den alternative danske rockscene og høstet meget anerkendelse i pressen. Det bliver dannet i København tilbage i 2001 og tæller medlemmer som den klassisk skolede frontmand Jakob Skjoldborg, der i 2008 barsler med en soloudgivelse, og producer og guitarist Kim Oxlund, som også udgør den ene halvdel af den kritikerroste duo Said the Shark.

I 2004 udgiver Windermere deres debutalbum The World is Here. Siden da har de spillet en mængde koncerter i ind og udland, skrevet og spillet musik til danseforestillingen I Wish I Were Your Bird og oplevet positiv opmærksomhed fra det britiske for deres forfinede fortolkning af Curves nummer Coast is Clear.

Deres seneste album udkom i november 2006 med titlen No One Wins. Det har fået helt fantastiske anmeldelser herhjemme. Pressen skrev blandt andet:

Guitarrock med sans for både poesi, melodi og støj. Pompøs på en absolut inderlig og insisterende måde. Vindere trods alt. Politiken
Susende smuk Gaffa
Decideret bjergtagende i al sin brusende følsomhed DR.dk
De fine tekster og melodier er sunget cool og tilbagelænet Soundvenue
Forfinelsen er lykkedes Geiger
Musikken giver fornemmelsen af at være i ét med den store, tusmørkedunkle natur på en efterårsdag Citadel
Ualmindelig godt greb om den skønhedssøgende tristesse Ekstra Bladet

I efteråret 2007 udkommer No One Wins i Tyskland. Bandet følger udgivelsen op med en længere turné i det tyske.

Links:
www.windermere.dk
www.myspace.com/windermere