Arkiv

Print

CAPTAIN MIRAGE

Rock /pop

Tor 20 Sep KL 20:00 Fri entrÉ
Billetter sælges i døren.


CAPTAIN MIRAGE
- fra Skotland til den københavnske stenbro!

Fra deres base i Glasgow har den danske duo Captain Mirage med deres debutalbum omdøbt år 2007 til

"The Year Of The Captain"

Captain Mirage har bygget solide broer mellem UK og Danmark med succesfulde koncerter på bl.a. Barfly i Glasgow, The Cavern Club i Liverpool og Tjili Pop, Café Mandela, Stengade 30 m.fl. i København.

Debutalbumet er en beretning om tre mænds skæbner, livssyn og anskuelser. Hovedpersonen Don og hans to bekendte, Ray og Harry, har alle det tilfælles, at de alle er blevet følelsesmæssigt forsømt i og efter deres opvækst. På pladen hører vi beretninger om konsekvenserne af deres liv: alkohol- og stofmisbrug, sex og vold. Eksempelvis er nummeret Monotheism en fortælling om Dons opgør med sin religiøse opvækst og hans stramme seksuelle kodeks, og nummeret Ray omhandler Rays forfald fra hårdtarbejdende lærling i et traditionsbundet familiefirma, til et liv med vold og fængsling. Captain Mirages nye album er soundtracket til Don, Ray og Harrys turbulente liv - det er ægte sange om rigtige menneskeskæbner. Duoen har selv på første række været vidne til de tre hovedpersoners menneskelige forfald og skæbnekurs på vej mod afgrunden. Ægtheden i sangene er sjældent set så sylespids, at man må forskrækkes og vækkes på Captain Mirages debutalbum.

Med inspiration fra kunstnere som Queen, Steely Dan, Pink Floyd og Peter Gabriel, leverer Captain Mirage på deres debutalbum, såvel som live, en original, energisk og gennemmusikalsk oplevelse.

Duoen består af Claes Cem (vokal og guitar) og Kasper Daugaard (keyboards, guitar og kor) og på albummet medvirker en lang række musikere fra det københavnske musikliv. Leif Bruun (pedal steel/guitar), Julian Falck (trommer), Kasper Larsen (bas), Morten Ristorp (sax og kor) samt blæsergruppen fra funkbandet Ridin' Thumb.

Live er Captain Mirage et 5 mands band med Claes Cem og Kasper Daugaard i front samt nogle af Danmarks dygtigste livemusikere I ryggen.

Captain Mirage ⋅ Your Favourite Records, 2007 (favouritecd 003), www.yourfavouriterecords.dk. For yderligere oplysninger kontakt venligst undertegnede eller læs mere på www.myspace.com/captainmirage eller www.captainmirage.com

Helle Hammer, Hammer PR
Telefon: 39 75 06 60