Arkiv

Print

Sylvester Larsen Trio + Cecilie Sadolin

Fre 31 Jan KL 21:00 EntrÉ 50 kr
Billetter sælges i døren.


Sylvester Larsen Trio + Cecilie Sadolin

Netop hjemvendt fra USA/New York og med flere af sommerens festivaler i kalenderen gæster denne unikke trio Krudttønden.

Sylvester Larsen udgav d. 14. oktober sit femte soloalbum "The End of Dancing", fyldt med beskidt funk, flere radiosingler og et unikt bud på moderne soul/pop.

I 2012 flyttede Sylvester Larsen med sin familie til Berlin på jagt efter ny inspiration og en ny lyd. I det gamle Øst Berlins rå og upolerede charme, så de første sange dagens lys og efter et års sangskrivning og stribevis af koncerter i den tyske metropol, vendte Sylvester hjem til København med nye sange i bagagen.

Tilfældet ville, at han kort efter stødte ind i bassist Jon Pold, der besidder en stærkt personlig spillestil, og de to fortsatte arbejdet med de rå og upolerede sange. For at gøre lyden og udtrykket så personligt som muligt, blev al guitar bandlyst fra albummet, og en rå keyboarddrevet popmusik med rødder i amerikansk soul og funk begyndte at tage form. Trioen blev komplet med trommeslager Kenni Andy (Baal).

Efter et travlt efterår hvor denne Sylvester Larsen trio turneret hele Danmark rundt med sin unikke blanding af energisk rock, svedige soul og gode popsange, har opnået solidt landsdækkende Airplay med de to første singler, tegner 2014 til at blive et endnu bedre år for trioen.


Cecilie Sadolin har i en alder af 26 år arbejdet med nogle af de største ensembles, kunstnere, dirigenter og producere i indland og udland. Hun har medvirket på flere cd udgivelser, kor ved store tv produktioner såsom X Factor, DR's store juleshow og Melodi Grand Prix. Derudover større koncertproduktioner bla. Cæcilie Nordby, DR Bigband og Radiounderholdningsorkestret I David Bowie opsætningen i koncerthuset.

I 2010 begyndte hun at eksperimentere med sin egen musik, og det nu blevet til hendes debuplade "Nordic Craft".

Genren spænder over klassisk musik, soul, pop og jazz men er centreret omkring tekst, melodi og det personlige udtryk som det vigtigste. "Jeg er opdyrket i jazz og popverdenen, men eksperimenterer med alt og er nødt til fundamentalt at smadre alt for at tingene ikke bliver kedelige".