Arkiv

Print

Vanja Santos

THOMAS CLAUSEN, MADS VINDING, AFONSO CORREA OG CARLOS MALTA

Fre 22 Nov KL 21:00 EntrÉ 80 kr
Billetter sælges i døren.Pladeaktuelle Vanja Santos, vil denne aften indtage Krudttønden. Med sin sprudlende musikalitet og store klang, tager hun publikum i hånden og sender varme toner gennem lokalet, til dette når sin varmebegrænsning, og festen må bryde ud.

Vanjas musikalske rejse startet fra barnsben af, og har drevet hende vidt omkring. På sin musikalske vej har hun spillet stort set overalt lige fra Rio til Rotterdam. Denne geografiske frihed giver genklang i musikken, hvor valg af toner og toneintervaller er innovative, og bygger bro mellem et bredt spekter af musikalske inputs og erfaringer.

Vanja nævnes i sammenhæng med navne som Katie Melua og Councha Buika i den for nylig trykte artikel "Tre topskønne damer" i Alt for damerne /2013. Musikredaktør Marie-Lousie Truelsen skriver: Nu er hun aktuel med albummet "Black is Beautiful", som giver en akut lyst til at drage til Brasilien og hænge ud og høre musik.

Besætningen på Album og denne aften består af Thomas Clausen på piano, Mads Vinding på bas, Afonso Correa på trommer og multiinstrumentalisten, direkte fra Rio, Carlos Malta på fløjte, sax og basklarinet.

Det helt tunge hold er altså kørt i stilling.

Så kom og dans og ryst vinterkulden ud af kroppen.