Arkiv

Print

Swinging Christmas

Christina Boelsskifte og Big Apple Big Band swinger julen ind.

Søn 06 Dec KL 15:00 EntrÉ 100 kr
Billetter sælges i døren.


Swinging Christmas
Christina Boelsskifte og Big Apple Big Band swinger julen ind.

Julen har sin egen klang og der findes et helt repertoire af julesange arrangeret for big band. Hør Sangerinden Christina Boelskifte synge med det 17 mand stærke Big Apple Big Band.

Christina Boelskifte er en utrolig alsidig sanger, der både har en solokarriere, synger med bl.a vokal sekstetten Singers - der har optrådt i det meste af verden - Christina synger også med Blast - der med pauser har eksisteret siden 1980.

Christina har gennem hele sin karriere arbejdet sammen med en meget bred vifte af danske og udenlandske kunstnere, der også viser hvor vidt hun spænder i sit repertoire.

Listen er lang og rummer danske kunstnere som Nik & Jay, Danseorkestret, Erann DD, Martin Brygmann, Søs Fenger, Marie Carmen Koppel og Sanne Salomonsen, for blot at nævne nogle få. Blandt de udenlandske kunstnere er blandt andre Cliff Richard, Robert Palmer og Eric Gadd.

Big Apple Big Band rummer professionelle musikere og har på det sidste spillet med bl.a Anders Blichfeldt i The Big Band Sound of The Beatles - Betales musik arrangeret for big band af Steen Nikolaj Hansen.

Orkestret dirigeres af Bjarne Thanning.