Arkiv

Print

M.I.L.O

POP

Fre 24 Maj KL 21:00
AFLYST - AFLYST - AFLYST
EntrÉ 60 kr
Aflyst


M.I.L.O
M.I.L.O tager i 2013 føringen, ved udgivelsen af sit andet album "Set indefra" og efterfølgende turne med livebandet " Backing" fans".

Bag navnet M.I.L.O. finder man den 26 årige rapper Martin Hoffmann Milo, der de seneste år har taget den Danske undergrunds-rap scene med storm.

Hans evner som rapper har allerede givet ham prædikatet som den "Danske Eminem", men M.I.L.O's tekstunivers er dybt originalt, vedkommende og hardcore. Han rapper om livet, hverdagen, hykleri, krigen i Afghanistan og ingen kan vide sig sikker fra hans iagttagelser. Siden udgivelsen af M.I.L.O's debut-skive - Min Sidste Time, har han lagt klar afstand til konkurrenterne med sine knivskarpe rim, sarkastiske, kompromisløse lyrik, samt en stemme, der er lavet til radio. Dette kombineret med en eksplosiv sceneoptræden gør det klart at han er den mest lovende rapper på den danske musikscene. Hans singler har sidenhen rundet over en million "hits" på Youtube.

I Marts 2013 udgav Tundra Music Group hans andet album, der er produceret og indspillet i Taiga-studio. Dette album markerer en mørkere filosofi og reflekterende tankegang for M.I.L.O, pakket ind i energiske og tunge produktioner. Her lykkedes det M.I.L.O at komme ind foran etablerede navne som L.O.C og Kaliber. I forbindelse med udgivelsen tager M.I.L.O på turne med produceren og rapperen Taiga, samt de musiske sværvægtere Jon Pold & Kristian Uhre, der tilsammen udgør Backing-fans.

Denne konstellation garanterer et spark i løgene, som Hip Hop har trængt til de seneste år. Det er ikke poleret pop, - det er energisk og detaljeret Hip Hop, med en livelyd, der tight, rocket og umulig at stå stille til.