Arkiv

Print

RAS BOLDING, Electric Enemy og NATTEFROST

Elektronisk

Fre 13 Nov KL 21:00 EntrÉ 30 kr
Billetter sælges i døren.Elektronisk Musikaften
Krudttønden præsenterer d. 13. november RAS BOLDING, Electric Enemy og NATTEFROST, der alle huserer indenfor de elektroniske genrer og det, der ligner, i årevis.

RAS BOLDING
Ras Boldings musik bevæger sig et sted mellem synth, goth, punk og industrial, ofte med smag for fængende temaer og computerspilsklange. Med sig på scenen bringer han to gæstemusikere. Også Boldings koncerter har høstet ros hos både Gaffa og Geiger.

Electric Enemy
Electric Enemy er et electronica og live-visual projekt startet i 2010 af den danske komponist, producer og musiker Ole Højer Hansen, som siden 1981 har komponeret til mere end 150 produktioner indenfor film, teater og moderne dans - ved siden af en karriere som solokunstner.

Ole Højer Hansen har til dato produceret og udgivet 17 albums og soundtracks. Heraf 4 med Electric Enemy.

Electric Enemy blev oprindelig startet som et musikalsk "eksperimentarium", et frirum til fordybelse og forsøg - uafhængigt af Ole Højer Hansens arbejde som film- og teaterkomponist.

Electric Enemy udgør i dag en meget stor del af Ole Højer Hansens kunstneriske arbejde.


Electric Enemy diskografi:

"Close to you" (2010)
"Rue de la République" (2011)
"Zero Point Energy" (2014)
"Haunted House Attractions" [live-album] (2014)

[alle tilgængelige på diverse online shops + Applemusic & Spotify]

NATTEFROST
I oktober i år kan Nattefrost fejre sit 20 år jubilæum.
Nattefrost forener elementer fra halvfjerdsernes kosmiske synthesizertradition med træk fra moderne electronica og techno. Han har gennem tiden bl.a. samarbejdet med Kraut-electronica-pioneren Robert Schröder og electro-pop-projektet Trans-X - dem med Living On Video og også med vokalisten Michel Moers fra electro-pop bandet Telex. Live er han omgivet af sine maskiner, som han betjener i real-time, og for dette er han bl.a. blevet rost af Gaffa og Geigerwww.dubtrack.com

www.nattefrost.dk