Arkiv

Print

Morten Schantz Trio +
Ayi Solomon & Rabab Aomari

Copenhagen Jazzfestival 2013

Tir 09 Jul KL 20:00 EntrÉ 100 kr
Billetter sælges gennem billetnet.dkMorten Schantz har et spritnyt album på vej med sin trio, men allerede under årets jazzfestival vil publikum have chancen for at høre materialet. Trioen var fornyligt i studiet med den ghanesiske percussionist, Ayi Solomon, som derfor er med som gæst på denne aften. Pladen blev bl.a. også indspillet i Marokko med marokkanske gæstestjerner og bærer i høj grad præg af inspiration fra Afrika. Derfor er også den smukke marokkansk-berbiske danserinde, Rabab Aomari, på scenen for at tilføre musikken et endnu større dramatisk og visuelt perspektiv.

Trioen, som også tæller Morten Ankarfeldt og Janus Templeton, har eksisteret siden 2006, men først i 2011 udkom debutpladen, Conveyance, som modtog rigtigt fine anmeldelser i ind- og udland.

Dette medførte et travlt turnéår i 2012 med ture til bl.a. USA, Brasilien og Rusland, hvor trioen begejstrede med deres udadvendte og samtidigt inderlige musik repertoire af Schantz-kompositioner, men også med dristige arrangementer af kunstnere som U2, Jeff Buckley og Peter Gabriel.

Forbered jer på et festfyrværkeri af toner, en eksotisk danserinde, en afrikansk troldmand, en telepatisk rytmegruppe og en kapelmester med et lysende bud på jazzmusik anno 2013 og frem.

Se mere på www.mortenschantz.com

Line-up:
Morten Schantz - piano
Morten Ankarfeldt - kontrabas
Janus Templeton - trommer
Ayi Solomon - percussion
Rabab Aomari - dans/percussion