Arkiv

Print

Fluck Fluer

Flucken

Fre 20 Aug - Lør 21 Aug kl 20:00
FRE KL 20:00
LØR KL 16:00
EntrÉ 50 kr
Billetter bestilles på www.ragna.dkVinder af TeaterBattle 2009
Teatergruppen 'Flucken' blev dannet i forbindelse med TeaterBattle09, en landsdækkende teaterkonkurrence for unge i alderen 16 - 25 år. I alt stillede 36 håbefulde teatergrupper op, alle med en forestilling på max 10 min. Konkurrencen blev afholdt på Mungo Park i Allerød, Ungecenteret i Nivå og Trommen i Hørsholm. Førstepræmien "Bedste forestilling" var foruden æren, på 25.000 kr.

Juryen bestod af teaterdirektør på Mungo Park Martin Lyngbo, skuespiller Marie Louise Wille og teaterkritiker Jakob Steen Olsen. Udover den store hovedpræmie, vandt Flucken også kategoriprisen "Bedste æstetik". Dommernes udtalelse lød:

Fluckens forestilling "Fluck fluer" har sit helt eget univers. I har skabt en logik, så I kan alt, og I går bestemt til ekstremerne. Iscenesættelsen er samlet og meget talentfuld. I skaber billeder på scene og i hovedet på os, inden det siges i ord. I forstår at skabe en helhed af forskellige hændelsesforløb. I kommunikerer med publikum hele vejen både visuelt og tematisk. I holder jeres spillestil og samspil i gruppen. Jeres præcision er i top i tanke og fysik. Tak for en forestilling som er visuel organisk og fuld af sjæl. Vi glæder os til at se jeres næste forestilling og forventer en invitation.


10 min. er bare ikke nok
Fluckens 6 medlemmer kender alle hinanden igennem Musik Teatergruppen Ragnarock, bosat i Humlebæk. Her har de bl.a. rejst rundt med internationale forestillinger, haft udvekslingsprojekter med Teatergrupper i både ind- og udland, deltaget i Helsingør Gadeteaterfestival og meget mere.
Interessen for teater er stor og Flucken har hele tiden haft et ønske om at lave en fuld forestilling ud af dette projekt. "Vindere eller ej. 10 min er bare ikke nok med alle de idéer vi har." Visionerne er store og intet bliver sorteret fra før det er prøvet af. "Vi vil lave en forestilling med fine detaljer, der rammer publikum og drager dem ind i vores univers."


Ny forestilling, samme udgangspunkt
Forestillingen Fluck Fluer sammenligner mennesker og fluers adfærd på forskellige plan. I sit visuelle og fysiske udtryk trækker forestillingen paralleller mellem mennesker og fluer gennem fem menneskers forskellige liv. Det er en forestilling som skal ses, høres og føles.


Flucken
Ida Bøgedal Jørgensen, Karen Sidenius Jacobsen, Malene Begtrup Andersen, Matilde Schwarz Hansen, Michaell Jensen og Mynte Vesti