Arkiv

Print

Venskab over grænser og gryder

Populær italiensk kok gi’r gratis pastaopvisning

Lør 29 Nov KL 12:30 Fri entrÉ
Venskab over grænser og gryder
Populær italiensk kok gi'r gratis pastaopvisning

Mange italiens-glade danskere har efterhånden stiftet bekendtskab med den temperamentsfulde italienske kok "Terry", som til daglig holder til i den lille italienske landsby Castelvittorio i Ligurien.

Terry Pradas specialitet er ravioli med svampe og tagliatelle med vildsvin - de to retter fås ikke bedre i den del af Italien.

I slutningen af november kommer den italienske gastronomi-mamma på besøg hos danske venner i København, og hvorfor ikke samtidigt benytte lejligheden til at vise os danskere, hvordan en pastadej skal "skæres"?

Så det gør hun ved et venskabsarrangement den 29.11. kl.12.30-14.30 i Krudttønden på Østerbro i København.

Arrangementet er både offentligt og gratis, så kom og smag på himmerigsmundfuldene, efterhånden som de bliver fisket op af det kogende vand.

Det er i øvrigt ikke nyt for Terry at arbejde sammen med danskere. I sommer optrådte hun og Sigurd Barrett for eksempel sammen med en "Pasta-improvisation" ved den populære dansk/italienske musikfestival ALta Val Nervia i Castelvittorio. Et surprise-indslag, hvor Sigurd til publikums begejstring spillede klaver, mens Terry slog takten i sin pastadej (se foto).

Ved venskabsarrangementet i Krudttønden har Terry Prada adskillige italienske "surpriser" på menuen - både i fast, flydende og musikalsk form.

Så gå ikke glip af denne inspirerende "once in a lifetime"-begivenhed.