Junggreen

Maj Festival

Ons 26 Maj KL 20:00 EntrÉ 75 kr
Billetter sælges i døren.


Musik, Teater, Cabaret og Underholdning i Maj til Dig!

Fire festlige festivaldage i maj på Krudttønden fra d. 26/5-29/5.

Hvad sker der, når ambitiøse sangere, skuespillere og musikere går sammen og danner rammen om fire dage fyldt med unikke toner, tekster, tanker om liv og død og en god gang samfundssatire? Det kan være svært at forudsige, så derfor er der nu en unik mulighed for at opleve en paillet af scenekunstnere, som hver især inviterer publikum indenfor i deres univers. Udtrykket spænder vidt i løbet af de fire dage, men det gennemgående træk i festivalen er det musikalske. Musikken kan underholde, drage, få en til at reflektere - og det på hver sin måde, hvilket et besøg gennem festivalens fire dage vil bevidne. Teater for børn, unge og voksne er også repræsenteret med den skarpe og tankevækkende forestilling om Mobning, som spilles på festivalens to første dage.
Der er lagt op til nogle unikke, festlige og underholdende dage i selskab med kreative mennesker, som brænder for det! Det er underholdning med noget på hjerte, og vi glæder os til at se dig.

Junggreen... the name of a danish singer and songwriter. With love and devotion for american country 'n' folk music, and a great appetite for melodic pop tunes, I have written a lot of songs through the years! Songs about heartaches, good times, lost cases and lovers, and all in between... simply all the things swirling in my head!

Gruppemedlemmer:
Jonas Jungreen: Leadvocals/guitar.
Nis Bramsen: Drums/vocals.
Søren Græsborg: Bass/vocals.

Læs mere på: www.myspace.com/junggreen