Læderhalsene og
Koriosum

Kor

Ons 02 Dec KL 20:00 EntrÉ 80 kr
Billetter sælges i døren.


Læderhalsene - Danmarks mest flabede kor

Egorøve, linselus, syngesild, wannabees, spasmagere, skønsangere og popstjerner - vi har det hele i Danmarks største, mest højlydte, til tider anarkistiske - men altid festlige showkor.

Udstråling, sangglæde, fest, stemning og energi er vores varemærke. Vores repetoire spænder vidt - intet er for fint, for funky eller for fimset til os!

Vi kalder os "Danmarks største kopiorkester" fordi vi spiller alle de fede numre der kan sparke en fest i gang, og alle de smukke ballader der trækker vand i øjnene og giver os lyst til at kramme sidemanden. Vi har de fedeste solister og et toptunet orkester der får det hele til at svinge.

Vi spiller til alle typer arrangementer, og kan sammensætte showet præcis som det skal være. Kongres, konference, kalas, koncert - småt og intimt, eller kæmpestort og glamourøst. Med Læderhalsene får du masser af show, sjov og stemning!

Læderhalsene - et anderledes kor
Læderhalsene blev stiftet i Helsingør i 1992. Musicalsangeren Søren Launbjerg var en af initiativtagerne. Ideen var at prøve at samle nogle af de kreative og musikalske kræfter, der var på spil i Helsingør og omegn og lave et fælles projekt. Bla. Var Henrik Launbjerg, Peter Spies, Maria Montell, Morten Remar og soulsangerinden Karen en del af den oprindelige bemanding. Vores aller allerførste job var en minimusical komponeret i anledning af LO's jubilæum - skrevet af bl.a læderhalsen Peter Spies. Siden hen stod Læderhalsene for uropførelsen af musicalen "Atlantis" på Bellevue Teatret. "Atlantis" er skrevet af tre Læderhalse: Peter Spies, Thomas Høg og Sune Svanekier. Efter "Atlantis" gik det stærkt, jobbene strømmede ind og vi optrådte nogle år i træk med Danmarks Radios Underholdningsorkester hvor vi bl.a lavede Disney-koncerter.

Sidenhen har vi lavet et væld af musicalkoncerter, popkoncerter, egne produktioner, TV-shows, satire for P3 og masser af store firmajobs.