Arkiv

Print

Youth Fashion Trend Show på Østerbro

Tor 30 Jan KL 19:00 Fri entrÉ
"Youth Fashion Trend Show " er 4 mode shows som afvikles på Østerbro i forbindelse med Copenhagen Fashion Week d.28. jan. til d.2. feb. 2014.

Projektet er et samarbejde mellem Kultur Østerbro og unge fra Pumpestationen, tøjbutikker og designere, alle forankrede på Østerbro.

De unge vil gå catwalk på fire forskellige locations på følgende datoer:
Tirsdag d.28.1.2014: Østerbro Bibliotek Kl.17-17:30
Onsdag d.29.1.2014: Jagtvej Bibliotek Kl.17-17:30
Torsdag d.30.1.2014: Krudttønden Kl.19-19:30
Fredag d.31.1.2014: Pumpestationen Kl.17-17:30

To gange om året er København vært for et af Nordens største modeevents: Copenhagen Fashion Week. "Youth Fashion Trend Show " er med 4 modeshows, der alle afvikles på Østerbro, et lokalt bidrag til Copenhagen Fashion Week, der løber af stablen fra d.28. jan. til d.2. feb. 2014.

Projektet er et samarbejde mellem Haunstrupgaard/Pumpestationens Fritids- og ungdomsklub, Kultur Østerbro samt designere og modebutikker, der alle er forankrede på Østerbro. Østerbro Lokaludvalg støtter projektet økonomisk.

Udgangspunktet for de 4 shows er, at 20 stilbevidste unge mennesker tilknyttet Pumpestationen, skal give deres fortolkning og bud på, hvad mode er med afsæt i Østerbros tøjbutikkers sortiment anno 2014.

Modeshowet vil således præsentere og udfolde de lokale designeres og modeforretningers særegne stil og udtryk. Vi lover garanti for, at der vil være noget for enhver smag.

Skandinavisk mode er i den store verden kendt for dets unikke greb på design, der forener moderne elegance med legende æstetik og opfattelser af tøj. En tidssvarende tilgang til mode, der både indeholder et feminint og maskulint udtryk i friske silhuetter, innovative stoffer og stærke farver i god kvalitet. (Inpireret af: www.copenhagenfashionweek.com, hvor du også kan læse mere om modeugen).

Velkommen til de unges catwalk på Østerbro!

Kontakt
Hvis du vil have mere information om modeshowenes afholdelse eller de deltagende designere og forhandlere, kan du skrive en mail til helene.rendtorff@kff.kk.dk