Arkiv

Print

HONEY SHAIN
SMULD
MORTEN UNDERBJERG
TOBIAS INGEMANN
MELLOW YELLOW
REBECCA SØRENSEN

BanDS OF TOMORROW

Fre 27 Apr KL 20:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.

Honey Shain
Honey Shain, som kombinerer hip hop og alternative beats, er et forholdsvis ubeskrevet blad på den danske musikscene. Hun uploadede sit første udspil 'Hvad Vil Du?', hvor blandt andre Wafande og Yepha medvirker, på Youtube i november måned, og den har i skrivende stund rundet mere end 11.000 hits.

Shain arbejder i øjeblikket på et kommende studiealbum, men indtil det bliver sat på hylderne, deler hun ud af talenter på DJ Static og Kidds seneste udgivelser.

Smuld
SMULD er en musikalsk og lyrisk legeplads med sans for den gode melodi - og vanviddet konstant lurende lige under overfladen. Fuld af skæv symbolik, mellem spottende bedrevidenhed, eksistentiel refleksion og ydmyghed over for livet.

Morten Underbjerg
Hvad med noget pænt folkemusik til at ledsage dig, når du starter din dag eller stilne af til om aftenen? Bosat i Albertslund, Morten er deres Sound Clouder of the Day. Få gang i dine føddre, for der skal trampes mens du lytter til "The Key" og resten af hans tracks.

Tobias Ingemann
Tobias Ingemann spille folk music uden kompromier. Når han stiller sig på scenen, bliver alt omkring ham stille og de bybe tekster kommer i centrum. Han kan tage dig med ud på en rejse mod solopgangen eller ned af en øde landevej, så du føler du er der.

Mellow Yellow
4 knægte, der fylder dine lunger med kærlighed og hjertet med rock!
Forsøget bygger på at danne et nyt lydbillede, der kan forvise folk tilbage til 70'erne. Meningen er de skærende tangenter, har til budskab at få bukseknapperne til at springe op som blomster springer ud om foråret. De legendariske langelandske trommer kombinerer forskellige stilarter som bombastiske eksplosioner der fæstner sig til trommehinden.

Den legende bas kører derudaf som en lille dreng, der ikke kan og vil sidde stille, fylder lydbilledet med alskens krøller og haler, der ligger op til bevægelse. Den skærende guitar brøler at nu er tiden inde til vokalens mange elementer, der lister sig hen mod en nyere tids udfoldelse af den gamle 70'er rock!

Rebecca Sørensen
Rebecca Sørensen er 18 år og singer/songwriter. Hun synger og spiller sine sange om at drømme sig langt væk, om at glemme at betale sine regninger og at hun egentlig bedst kan lide at sove, når lyset er tændt. Der bliver stille i salen når hun står alene med sin Gibson - hendes sange er nære og kan måske få publikum til helt selv at glemme at betale deres regninger?