Arkiv

Print

Manifest

TOBIAS TRIER, Alice Carreri, Marie Louise von Bülow OG MADS BRENDES

Tor 23 Jan KL 20:00 EntrÉ 80 kr
Billetter sælges i døren.Manifest
har eksisteret i to år nu. Jeg startede orkesteret, fordi jeg havde lyst til at spille noget lige-ud-af-landevejen rockmusik med masser af vokal. Efter at have lavet en 6 solo-plader med eksperimenterende instrumentering og samplinger havde jeg lyst at lave noget mere simpel rockmusik som var befriet for digitale instrumenter og kunstige effekter og som havde et kollektivt præg og umiddelbare sange, som alle kan identificere sig med. Til at indfri denne drøm allierede jeg mig med den skønne sangerinde Alice Carreri (guitar) som på det tidspunkt aldrig havde optrådt som guitarist. Men ikke desto mindre var hun indehaver af en dejlig lyseblå Fender Telecaster og frisk på at øve fingrene til blods. Så efter en intens øveperiode sammen med gruppens øvrige medlemmer Marie Louise von Bülow (bas) og Mads Brendes (trommer), indtog vi landets scener. I foråret gik vi så i gang med at indspille albummet som udkommer på mandag. Indspilningerne er forgået i min kælder og har resulteret i en dejlig pågående rockplade. Trommer, bas og guitar er indspillet i one-take. Det har givet musikken et levende og råt udtryk. I januar tager vi på turne rundt omkring i landet.
- Tobias Trier

Om medlemmerne af Manifest
Alice Carreri har et omfattende virke som jazzsangerinde, med egen kvartet og tæt samarbejde med swingguitar-ekvilibristen Jakob Fisher. Desuden har hun markeret sig med projektet Alice Sings The Petterson songbook samt som vokalist i electronica-bandet Lulu Rouge. Hun er også flittig leverandør af musik til teater- og danseforstillinger. I 2012 skrev hun eksempelvis musik til forestillingen Kvinde kend dit skab sammen med Rune Kaagaard.

Marie Louise von Büllow har spillet og sunget kor for en lang række danske solister og bands heriblandt Marie Key, Tue West, Kenneth Thordal, My Evil Twin og Monkey Cup Dress. Hun udgør også en trediedel af surfrock-bandet Diablo Pussycats og turnerer ofte med den polske sanger og komponist Czelaw Spiewa.

Mads Brendes var i flere år trommeslager for Fallulah. Han spiller i bandet My Evil Twin og har et soloprojekt ved navn Under The Wispering Pines. Desuden har han medvirket som musiker og sanger i programmet Jarls Quizshow - et TV 2 Charlie musikprogram med Jarl Friis-Mikkelsen som vært. Til dagligt underviser Mads på Rytmisk Højskole i Vig.