Arkiv

Print

BaNDS OF TOMORROW

Fre 07 Jun KL 20:00 entrÉ
Billetter sælges i døren.

20:30 Anna Sne
21.10 As Poems Go
21:50 The Tallest Tree
22:30 Wanted Jacks
23:10 Wonderland Stripclub

Musikmagasinet 'bandsoftomorrow.com' arrangerer jævnligt koncerter med det formål, at fremvise nogle af tidens mest aktuelle talentfulde danske artister.

Den 07/06/2013 besøger vi Krudttønden. Denne aften vil du kunne opleve en række spændende nye artister på den hjemlige musikscene.

Denne aften kan vi præsentere:

The Tallest Tree
The Tallest Tree slår deres rødder i den Københavnske undergrund og har gennem det sidste år arbejdet hårdt med deres rockede pop-musik. Nu er bandet, som består af 3 jordbundne fyre, klar til at vise alle hvad de har rendt og lavet i øvelokalet, hvilket bl.a. har mundet ud i koncerter på Rust og Lille Vega i løbet af 2013.

Wanted Jacks
3 unge knægte startede et band, på et gymnasium i København, de valgte at kalde sig WANTED JACKS. Musikkens primære genre er rock med elementer fra andre genre. Sangene er spækket med ung energi og højt tempo. Melodi, genkendelige riffs og omkvæd spiller også en stor rolle for trioen, men samtidig er de unge knægte ikke bange for at komme med instrumentale stykker, med guitarsoloer og indøvede breaks.

As Poems Go
As Poems Go er et ungt håbefuldt band, som spiller elektronisk synth-pop, tilsat folk'ede vokalharmonier. Fleet Foxes møder Animal Collective, når As Poems Go, med deres eksperimenterende kombination af synthesizere, guitar og akustiske elementer, udfordrer både lytteren såvel som bandet selv. Bandet består af 6 medlemmer, der med vidt forskellige inspirationskilder, skaber en unik lyd fyldt med kontraster. Med en konstant variation mellem ambiente og dansable elementer, skabes en dynamisk og unik koncertoplevelse, som suppleres af en fantastisk kontrast mellem den mandlige og kvindelige forsanger, der ydermere bakkes op af korets svulmende vokalharmonier.

Anna Sne
Det har taget mange år for Anna Sne at turde gøre det fuldt ud. Drømmen, ambitionerne, talentet og sangene har været der i årevis, men det, at gøre noget fuldendt og så stole på, det er godt nok, er en helt anden sag. Nu har sangerinden taget det første spadestik med hendes EP, der blev udgivet i maj 2013.

"Vi har leget os frem, taget numrene til ekstremer og tilbage igen, for så at lade dem finde hver deres lyd og stemning. Det lyder slet ikke som jeg troede, det ville komme til da vi begyndte indspilningerne, men jeg er glad for resultatet og for de små skønhedsfejl, jeg er blevet tvunget til at leve med, men som også gør numrene levende og minder mig om, at musikken også lever udenfor mig og at ikke alt kan eller skal kontrolleres."

Anna Sne's musik omhandler alt fra (ulykkelig) kærlighed til trafikulykker og barndomsminder. Ifølge Anna Schneekloth er det nemlig vigtigt at turde favne det hele, både det smukke, det grimme, det skønne og det, der gør ondt. For livet er det hele, det er op og nedture og det er det, Anna Sne forsøger at indkapsle i sin musik - tilsat en bittersød ironi og lethed.

Wonderland Stripclub
Når trommeskindet er blevet strammet, når forstærkerne er skiftet fra "standby" til 'on', og når den jævne rockstemme flyder ind i et øredøvende brag, er det nu. Nu magien sker.

Wonderland stripclub er et dansk hard rock band - med et twist. Du skal være parat til at træde ind i det rå land af eventyr, når de fem hardrockere indtager scenen.

Når de tager dig til 'Wonderland', vil du få den klassiske stil fra 70'ernes, 80'ernes og 90'ernes hard-rock attitude, hvilken alle bandets medlemmer har headbanget til lige siden de var stærke nok til at holde deres egne hoveder. Blandt andet er deres inspirationskilder Led Zeppelin, Guns n 'Roses, Foo Fighters, Alice In Chains og Dream Theater. Men først når de sætter 'stripclub' ind i billedet, bliver det råt. Dette er, hvad giver rockmusik et twist. Det er her, det stilistisk bevæger sig ind i det nye årtusinde, og det er her, du virkelig føler trommens, bassens, guitarens hårde rytme samt den rå følelse af stemmen ramme dig hårdt i brystet.