Arkiv

Print

Danjal

Copenhagen Jazzfestival 2013

Ons 10 Jul KL 20:00 EntrÉ 100 kr
Billetter sælges gennem billetnet.dkEkslusiv intim koncert med Dánjal. Dánjals eneste koncert med denne konstellation i København denne sommer.

Frådefuld galskab og færøsk nærhed
Endnu en musikalsk bombe falder fra det lille ø-rige mod nord...


Et overdådigt instrumentarium ledsager Dánjal i en intens musikalsk bastard af melodiøs rock, folk, klezmer og balkan.

Whiskey-vædet storytelling
Det går ikke stille for sig når Dánjal sætter pennen til papiret - de engelske tekster er rørende og provokerende historier med en kritisk og ironisk dybde i galskaben. Som søn af en færøsk kulturminister ligger det ham heller ikke fjernt at tage den politiske vægtskål frem i menneskehedens navn.


Har man ikke allerede overgivet sig totalt falder brikkerne på plads under et liveshow der til tider bærer præg af en forestilling med en særegen kontakt med publikum. Det er ikke en overraskelse at Dánjal efter sidste års World Music Expo, der bød på hele to showcases med orkestret, har knyttet kontakter over mange grænser.

'The Bubble'
Dánjal er nu klar med opfølgeren til den anmelderoste debut 'The Palace'. Albummet med titlen 'The Bubble' udfolder sig i en malerisk atmosfære med melodierne i centrum. 'The Bubble' udkommer på Math Records og følges op med turné i Danmark og i udlandet.

Dánjal á Neystabø - piano/voc
Kim Nyberg - mandolin
Annika Jessen - Clarinet
Stephan Sieben - Guitar
Erik Olevik - Bas
Knut Finsrud - Trommer