Arkiv

Print

TROLDEBIERNE HVERDAGSPOESI II
– TROLDESTØV

Børnekoncert - UDSOLGT

Ons 05 Dec KL 11:00 Fri entrÉ For: Børnehaver og vuggestuer fra Østerbro/Nørrebro
KONCERTEN MED TROLDEBIERNE ER DESVÆRRE UDSOLGT

Forlaget Hverdagspoesi, der tidligere har afholdt børnekoncerter i Krudttønden med Hverdagspoesi for børn-sangene, der forbereder de mindste børn og børn med kommunikationshandicap på hverdagssituationer, (med Carl Quist-Møller, Louise Norbye og Halfdan E), afholder i d.5. december 2012 en ekstrakoncert med TROLDEBIERNE, der spiller sange, som handler om følelser og sammenspil i hverdagen.

Børnebandet TROLDEBIERNE med Hannibal Gustafsson, Lone Selmer Roar, Lars Hartvig Lindeborgh, Assi Roar og Rune Harder Olesen spreder tryllestøv i hverdagen og gør følelser, som fx at være ked af det, vred eller glad, konkrete som poesi i musik, teater, ord og billeder.

Sangene vil blive fremført som et lille skuespil med troldebi-fingerdukker. Tekst og musik er skrevet af Kamilla Hygum Jakobsen, der er mor til en dreng med autisme, som altid har reageret meget positivt, når hun sang en besked for ham og sang om følelser i hverdagen.

Sangene er illustreret af Carl Quist-Møller.

Sangene er gode til at gøre følelser forståelige for de mindste børn og børn med kommunikationshandicap og gode til at opfordre til at lege og spille instrumenter sammen og skabe forståelse mellem børnene.

Mvh. Krudttønden og Forlaget Hverdagspoesi