Arkiv

Print

Harmonics

Releaseparty

Tor 03 Maj KL 21:00 Fri entrÉ
Om HARMONICS
Melodisk rock der skildrer det at være klarsynet, åben & lukket omkring mennesker. Et univers af 70'ernes flyvske lydbilleder danner ramme omkring den moderne folk-melodi, der betragter meningsløsheden og meningsfuldheden indefra.

BeskrivelseMaskineriet kører, og ud af højtaleren kommer Søren Manschers intense fortolkning af dagligdagen, der passerer forbi. En dagligdag, der består af kærlighed, glæde, melankoli, misforståelser, sårbarhed, frustration og refleksion. Dette bakkes op af et til tider upoleret univers af kantet guitar, syngende trommer, melodiøs bas og kor, der understøtter tekstens pointer. Tilsammen danner de forskellige elementer vidt spændende og fængende melodier omgivet af leg og dybde med inspiration fra 1970'ernes folk-rock tradition. Alt i alt giver Harmonics indtryk af at være noget, man kender, men ikke har hørt før - med andre ord en gedigen og original oplevelse!

GRATIS ENTRÈ, så ingen undskyldning for at blive hjemme :-)

Vi spiller numrene fra EP'en efterfulgt af en kort pause. Derefter vil vi spille numre af ældre dato og numre som endnu ikke er blevet spillet live før!!! :-)
Læs mere om og hør HARMONICS her LINK.