Arkiv

Print

Christel Bæksted

POP / ROCK

Lør 28 Apr KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Christel Bæksted

MASKULIN MUSIK MED FEMININ FRONTFIGUR
Egentlig modtog Christel Bæksted som ung klassisk sangundervisning og blev opfordret til at blive operasanger. Men Christel Bæksted voksede op med en forkærlighed for pop og rock og udgav i 2011 debutpladen Blindfolded, som blandt andet indeholdte P4-singlen The Only One. Christel Bæksted er nu på vej med nyt materiale, særligt nyt i den forstand, at hun nu også prøver kræfter med det danske sprog. Desuden har hun i aftenens anledning inviteret to andre spændende artister, som fortolker én af Christels sange og naturligvis også spiller nogle af sine egne.

Christel Bæksted er en sangerinde og sangskriver, der ikke er bange for at skrive om de store emner og hverdagens problemer, og beskriver selv sin musik som maskulin, men med en feminin frontvokal, der har referencer til bands som Muse, Cardigans og Carpark North.

Christel og bandet har netop indspillet de to nye singler Fall Apart og A Sound, hvorfra der også er en musikvideo på vej. De to nye singler byder, ligesom debutalbummet, på en musikalsk både nærværende og up-in-your-face oplevelse, som kickstarter Christel Bæksteds næste pladeudspil.

Til aftenens koncert præsenterer Christel nogle af sine nye sange, hvor hun udforsker det danske sprog:

-Det kom sig egentlig af, at jeg skulle skrive noget materiale til en anden artist på dansk. Da jeg gik i gang, gik det op for mig, at det faldt mig meget naturligt at lege med ordene på dansk, og jeg følte, at en helt ny dimension i min sangskrivning åbnede sig. Derfor gav jeg det danske sprog en chance, og blevet nærmest overfaldet af idéer.

Til aftenens koncert fortolker to andre bands hver én af Christels sange og giver en smagsprøve på eget materiale. Følg med på hjemmesiden, når det snart afsløres hvem.

Christel Bæksteds band består af trommeslageren Jesper Thomsen (X Factor husorkester), bassisten Anders Borre (Black City), guitaristerne Mikkel Sørensen (Alouise) og Anders Bo Jespersen (Medina) samt Mikael Nordmark på keys (X Factor husorkester). Debutalbummet Blindfolded er indspillet i Medley Studios og er produceret af Søren Andersen og masteret af Søren Mikkelsen.

www.christelbaeksted.dk