Arkiv

Print

Mike Andersen

SOUL

Fre 09 Mar KL 21:00 EntrÉ 90 kr
Billetter sælges i døren.


Mike Andersen
Soul & Blues i verdensklasse!

Mike Andersen er først og fremmest sanger med en stærk, følsom og indlevende stemme, og allerede som ganske ung, var hans idoler de store soulsangere. Blues guitaren har han kompromisløst dyrket siden han var dreng.
Andersen ikke alene hylder disse traditioner, han bygger videre på dem.

Det høres tydeligt på seneste udgivelse, "Echoes", der både viser hans format som sanger og guitarist, men også sætter streg under hans talent som sangskriver.

Mike Andersen er en kunstner, som ønsker at appellere til den tid han lever i. Han har en sund erkendelse af, at den musik han elsker så højt, stammer fra en tid længe før han selv var født og fra en del af verden han ikke er opvokset i.

Netop denne erkendelse kombineret med en dyb kærlighed for soul og blues, samt nysgerrigheden på hvad der musikalsk rører sig nu her, har Andersen formået at bruge til at skabe sin egen unikke lyd og stil.

2010 blev et fantastisk år for Mike Andersen

"Echoes", nomineret til hele 3 Danish Music Awards, blev det danske gennembrud for den 34 sanger og guitarist.

Ganske få uger efter udgivelsen, udnævnte Danmarks Radio's P4, "Echoes" til "UGENS ALBUM", og lytterne stemte i januar 2011 "Echoes" ind på plads nr 10 på en liste over de 100 vigtigste udgivelser i 2010.

Også de skrevne medier var ude med de store roser:
"…genren holdes kærligt og inderligt i live af en dansk fortolker i international topklasse".
♥♥♥♥♥ - 5 ud af 6 hjerter
- Politiken (Erik Jensen)

Nye Tider
Det 6 mand store "Mike Andersen Band" har tourneret over hele Europa de seneste 10 år, samt udgivet 3 albums, som har været nogle af de mest succesfulde blues baserede udgivelser i Danmark.

Nu er han klar til at tage et nyt skridt.
"Jeg skriver mange nye sange for tiden, som gerne skulle ende med et nyt album i løbet af 2012. Jeg har samlet et hold med de musikere jeg føler vil være det perfekte match til disse nye sange", udtaler Mike Andersen.

Mike Andersen - Vokal/Guitar
Johannes Nørrelykke - Guitar/Kor
Kristian Fogh - Keys
Kristian Kold - Bas
Jens Kristian Dam - Trommer

www.mikeandersen.com
www.myspace.com/mikeandersenmyspace