Arkiv

Print

MATHILDE FALCH
+ Liberty of Lulu

singer/songwriter

Fre 10 Sep KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Mathilde Falch
Da endnu en bamse bliver kastet op på scenen af pigerne på de forreste rækker, kan en 5-årig Mathilde Falch simpelthen ikke holde sig tilbage længere. Hun løber tværs ind over
den store scene på Langelandsfestivalen midt under sin fars koncert for at få fingre i
bamsen.

Som datter af Michael Falch har Mathilde således haft musikken helt tæt inde på livet fra barnsben. Det blev ikke sidste gang, hun går på scenen med sin far. Senere hen har hun ofte indspillet og gæsteoptrådt med Michael Falch. Med tiden har Mathilde fået blod på tanden til at skrive sine egne sange og har nu som 20-årig fundet mod til at
prøve at stå på egne ben. I løbet af de sidste par år har hun skrevet et stort antal egne
kompositioner og har ofte optrådt med sit band. Hun medvirker i tv-serien "Livvagterne"
på DR1 i to afsnit hhv. d. 7. og d. 14. februar, hvor hun også synger to af sine sange.
Mathilde Falch skriver danske tekster, der kredser både krast og humørfyldt om livets velsignelser og forbandelser. Mathilde udtaler selv: "Jeg skriver mine sange for at undgå, at mit hoved eksploderer. Men mest tilfredsstillende er det, hvis jeg kan fange den livsbekræftende humor midt i alvoren".

"Måske om 5 år" er som alle Mathildes sange vokset ud af singer/songwriter-traditionen
med vægt på den catchy melodi og de sigende ord. Med en konstellation af dygtige
musikere omkring sig, rejser Mathilde Falch nu videre i retning af en iørefaldende dansksproget pop-rock, der både er traditionsbevidst og opsat på at blive dybt personlig.
"Måske om 5 år" ligger til download på iTunes og er tilgængelig på cd for radiostationer.

Mere info på www.mathildefalch.dk



Liberty of Lulu

Selvom Liberty of Lulu er et nyt band, er de bestemt ikke uerfarne. Bandet startede med Louise Taarnhøj i front tilbage i 2007, hvor Louise spillede med forskellige guitarister fra koncert til koncert. Men i slutningen af 2009 samlede hun det ultimative liveband til at videreføre drømmen: At spille iørefaldende, singersongwriterpop med nerve, sjæl og gennemslagskraft for alle, der vil lytte.

Med København som udgangspunkt spænder bandet fra akustiske sets med inderlighed og nærvær til et større rockorkester, der sætter gang i festen med attitude og flirten - men nærværet går aldrig tabt. Liberty of Lulu spiller primært egne numre, kun tilsat et eller to covernumre, som de har gjort til deres egne ved at fortolke dem ud fra deres musikalske overbevisninger.

Akustisk består Liberty of Lulu af: Louise "Lulu" Taarnhøj på vokal og guitar, Mikael Klejs på guitar og kor, Jacob "Svenne" Svensson på bas, og Chad T. Charlton på percussion.

Det store band består desuden af Simon Sandfeld på trommer og Tobias Stærbo på keyboard.