Arkiv

Print

Euzen + Murduck

heavy metal / elektronisk

Lør 03 Okt KL 21:00 EntrÉ 70 kr
Billetter sælges i døren.


Murduck
er bandet der opstod i de skumle afkroge af Albertslund.
Fokus ligger hovedsageligt på klassisk heavy metal, og inspirationskilderne spreder sig vidt omkring, helt fra det danske black metal band, Mercyful Fate, til det mere stoner rock præede svenske Mustasch. Der er dog stadig plads til de smukke melodier og oprigtige tekster, fremført til fulde af bandets lead-vokalist og guitarist : Nicki Ziebell.

Denne blanding gør Murduck til et alsidigt og stærkt bud på moderne rock.

Murduck var ligeledes finalister i Emagenza 2009.

Euzen er et eksperimenterende, progressivt, elektronisk orkester, hvor hovedfokus ligger i at skabe musik, der er melodiøs og fængende, men samtidig kompliceret nok til at udfordre musikerne og overraske lytterne.
Euzens musik henter inspirationer fortid, nutid og fremtid i sin ambitiøse leg med vekendte og tænkt futuristiske genre, godt blandet sammen med dagens muligheder indenfor elektronisk musik.

Bandets debut CD "Eudaimonia", udgivet fra Gateway februar 2009, startede to år tidligere på tværs af landegrænser som et studieprojekt mellem komponist og producer Christopher Juul (Keys, Synths, elektronik) og vocalist, textforfatter og komponist Maria Franz (NO).

Live er bandet kendetegnet ved musikernes tekniske og solistiske overskud, hvilket yderligere forstærker kompositionernes evne til at overraske og begejstre publikum. Deres vante scenefremtoning og åbenlyse kærlighed til musik kan mærkes til hver eneste koncert. Både visuelt og audiovisuelt forundrer euzen´s univers, og fordrer en ny tilgang til den elektroniske genre.

"..Det er progressivt og ambitiøst, elegant og komplekst. Euzen er melodiøs
electronica, med nogle flotte vokalpassager og smukke kompositioner.
Det er organisk og elektronisk på samme tid. En døråbner til en anden
verden." - Amagerbio

"Ambitiøs og arty goth-pop fra debuterende københavnsk kvartet
Den danske pladebranche er måske nok i krise - vingeskudt af nye forbrugsmønstre og dystre konjunkturer - men den danske musik har det godt. Anderledes kan konklusionen ikke blive, når cd'er som Eudaimonia dumper ind ad brevsprækken." - Gaffa

Musik: http://myspace.com/euzen