Arkiv

Print

En Besynderlig Cabaret

Maj Festival

Lør 29 Maj KL 14:00 EntrÉ 75 kr
Billetbestilling via hjemmeside:
www.reenberg-lundgreen.dk eller i døren.


Musik, Teater, Cabaret og Underholdning i Maj til Dig!

Fire festlige festivaldage i maj på Krudttønden fra d. 26/5-29/5.

Hvad sker der, når ambitiøse sangere, skuespillere og musikere går sammen og danner rammen om fire dage fyldt med unikke toner, tekster, tanker om liv og død og en god gang samfundssatire? Det kan være svært at forudsige, så derfor er der nu en unik mulighed for at opleve en paillet af scenekunstnere, som hver især inviterer publikum indenfor i deres univers. Udtrykket spænder vidt i løbet af de fire dage, men det gennemgående træk i festivalen er det musikalske. Musikken kan underholde, drage, få en til at reflektere - og det på hver sin måde, hvilket et besøg gennem festivalens fire dage vil bevidne. Teater for børn, unge og voksne er også repræsenteret med den skarpe og tankevækkende forestilling om Mobning, som spilles på festivalens to første dage.
Der er lagt op til nogle unikke, festlige og underholdende dage i selskab med kreative mennesker, som brænder for det! Det er underholdning med noget på hjerte, og vi glæder os til at se dig.

Reenberg-Lundgreen, er et nyt underholdende makkerpar.

De har hver især erfaringer fra blandt andet Boldhus Teatret, Teatret bag Kroen og Danmarks ældste revy - Studenterrevyen, men dette er deres debut på scenen sammen og resultatet er blevet "En Besynderlig Cabaret".

I showet møder du mange forskellige eksistenser i Danmark, der tages under kærlig behandling.
Mød for eksempel den glade sømand, den multihandicappede, de unge friske højreorienterede, langturschaufføren og de Tre Tenorer.

Cabareten spænder vidt og indeholder blandt andet festlige sange, kærlige numre, dans og sketches. Der er plads til eftertanke, men absolut også ren og skær underholdning. Gå ikke glip af denne oplevelse, når de to veloplagte skuespillere folder sig ud, stemningsfuldt akkompagneret af guitaristen Michael Schmidt Madsen.

På scenen: Claus Reenberg, Rasmus Lundgreen.
Guitarist: Michael Schmidt Madsen.