Arkiv

Print

Jorge Cordero
& su Team Latino

Salsa

Fre 07 Maj KL 21:00 EntrÉ 80 kr
Billetter sælges i døren.

Jorge Cordero er i sit sjette album, Reflexiones, vendt tilbage til den gode melodi og de enkle arrangementer. Albummet er ligeså velegnet til lytning som til dans. Melodierne har altid været Corderos stærke side og bl.a. skaffet bandet en plads på den amerikanske Tropical chart med det første amerikanske album i 1993.

Jorge Cordero bejler desuden til dansegulvet, så fødderne næsten af sig selv finder salsatrinene. Med dette nye album træder han lidt mere varsomt frem. Det betyder færre blæsere og roligere rytmer. Cordero selv kalder det mere traditionelle arrangementer. Det betyder, at Corderos stemme får plads til at synge, så hjerterne danser. De indledende forberedelser til albummet foretog Cordero i Cuba. Han skrev sangene ind imellem de mange besøg hos familie og venner under et månedlangt ophold. Siden drog han til Madrid for at samle sangene til et album sammen med medproduceren Yadam Gonsalez, som tidligere har været bassist i orkestret.Til sidst tog de til Tenerife, fik musikerne fløjet ind til studiet og indspillede det, som nu kan høres på Reflexiones.

Reflexiones består af 10 nye sange og en video af nummeret Julia Tiene Mendo, som er filmet i Cuba. Videoen er filmet på taget af et byhus i Cuba og er en ægte opvisning i, at alle cubanere - unge som gamle - danser med en herlig smitsom begejstring.

Læs mere på: www.cordero.dk