Tumlebiller og dansemus

Børnesange

Lør 08 Nov KL 10:00 entrÉ
Tumlebiller og dansemus er titlen på en ny musikalsk bog med CD, noder, sange og bevægelseslege for børn 0-3 år og resten af deres familie.

Tumlebiller og dansemus er 15 nykomponerede børnesange med tilhørende motorisk udfordrende lege, der giver børn sus i maven og forældre sved
på panden! Det musikalske univers taler til børns fantasi og relaterer sig samtidig til mere nære og dagligdags ting; jazzmus, kokosnødder, kolbøtter,
cykelture, baderinge, sæbebobler og stjernesus. Sange og lege til både de stille stunder og den vilde hverdag.

Vi spiller koncert kl. 10.30, leger med tumlastikredskaber, signerer bøger, giver et lille glas og tager en snak. Og det er for børn!

Så tag hinanden i hånden, et rasleæg i lommen og kom og syng og leg med, når vi byder velkommen til alle byens tumlebiller og dansemus.

De to forfattere er: Mette Vainer Wegloop og Karen Marie Bille. Mette er ophavskvinde til legene i bogen og til begrebet Tumlastik - motorisk træning/gymnastik for babyer. Mette har tidligere skrevet "Leg med din baby", som netop er udkommet i 5. oplag på Politikens Forlag. Karen Marie har komponeret og forfattet de 15 sange på cd'en. Hun driver Musikskolen og Forlaget Spillebillen og har tidligere udgivet børnecd'erne: "Små sange til de små" og "Ballondans", der bl.a. sælges gennem Gyldendals Bogklubber.


Forlaget Spillebillen - www.spillebillen.dk