Arkiv

Print

Tro, Håb og Kærlighed

Maj Festival

Fre 28 Maj KL 18:30 EntrÉ 75 kr
Billetter sælges i døren.


Musik, Teater, Cabaret og Underholdning i Maj til Dig!

Fire festlige festivaldage i maj på Krudttønden fra d. 26/5-29/5.

Hvad sker der, når ambitiøse sangere, skuespillere og musikere går sammen og danner rammen om fire dage fyldt med unikke toner, tekster, tanker om liv og død og en god gang samfundssatire? Det kan være svært at forudsige, så derfor er der nu en unik mulighed for at opleve en paillet af scenekunstnere, som hver især inviterer publikum indenfor i deres univers. Udtrykket spænder vidt i løbet af de fire dage, men det gennemgående træk i festivalen er det musikalske. Musikken kan underholde, drage, få en til at reflektere - og det på hver sin måde, hvilket et besøg gennem festivalens fire dage vil bevidne. Teater for børn, unge og voksne er også repræsenteret med den skarpe og tankevækkende forestilling om Mobning, som spilles på festivalens to første dage.
Der er lagt op til nogle unikke, festlige og underholdende dage i selskab med kreative mennesker, som brænder for det! Det er underholdning med noget på hjerte, og vi glæder os til at se dig.

Musikalsk underholding med showet "Tro, Håb og Kærlighed".

Oplev den veloplagte sanger Timmy Lundberg, akkompagneret af den mindst lige så veloplagte pianist, Kim Preuthun, i et koncertprogram, hvor de causerer over Livet & Døden, Glæden & Sorgen, og ikke mindst Lyset og Mørket som hinandens forudsætninger. Kim Preuthun er blind, og oplever således verden i mørke, men er ofte den mest lystbetonede af de to musikanter. Timmy Lundberg er seende, og oplever således tilværelsen i lys, men har ofte hang til det melankolske. Dog forsøger de i dette program at mødes på midten. Helt bogstaveligt talt. Tilhørerne vil både komme til at opleve musik i lys, såvel som i mørke. De søger at "fortælle" om meningen med Livet og Døden, såvel som mangelen på samme til tider. De finder det magtpåliggende at forsøge at finde svar på tilværelsen, og få den til at gå op i en højere enhed. De finder det mindst lige så vigtigt at fortælle historierne musikalsk godt, og de har gode forudsætninger herfor, efter et mangeårigt musikalsk venskab har taget fart til nærmest "himmelske" højder. De lægger heller ikke selv skjul på, at programmet til tider tenderer det "salvelsesfulde". De lover dog en aften med højt til loftet og højt humør - Humoren og alvoren er nemlig, ifølge de to herrer, to meget tæt forbundne størrelser.

På scenen: Timmy Lundberg, Kim Preuthun og Merete Elisabeth Tønning.