Arkiv

Print

Maureen Lupo Lilanda

World Music/Afro

Tor 18 Okt KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


"Soul Masala"


I Zambia bliver hun af og til kaldt "Aunty Maureen", hun er en ægte Diva på den Zambianske musik scene. Hendes fantastiske stemme og alsidige talent har ført hende rundt i verden og har b.la optrådt med kunstnere som Baba Maal, og Oliver Mtukudzi. Sidste år kom hun på en kort visit til Copenhagen Carneval, en kølig Juni aften blev en del gradere varmere da hun gik på scenen og leverede en koncert som mange stadigvæk vil huske.
Hun er nu tilbage med det hold af danske og afrikanske musikere som var backing for hende sidste år, imellem tiden har hun med det samme hold indspillet CD'en "Soul Masala" som nu præsenteres for det danske publikum.
"Soul Masala" inviterer alle ind i Maureens musikalske verden; en sand "Masala" et krydret mix og en farverig blanding af musikalske stilarter. Nogle sange er en del af Zambiansk "jord", traditionel musik som har været igennem en musikalsk blender af soul, jazz og forskellige afrikanske stilarter, andre sange er helt hendes egne. Glæd dig til en aften for både hoved, krop og danse fødder.