Arkiv

Print

ÆLDRE - NETVÆRK OG FÆLLESSKABER

Debat

Man 17 Nov KL 14:00 Fri entrÉ
Direktør Christine Swane, EGV, fortæller om, at vi har brug for hinanden. Ensomhed kan opleves på mange måder. Derfor er det også forskelligt, hvad man selv og andre kan gøre for at lindre og bryde ensomheden. Sikkert er det, at stærke sociale relationer giver et længere liv med mindre sygdom. Kom og deltag i debatten.

Næste punkt på programmet er præsentation af projekt "Bogvenner", hvor aktivitetsleder Kirsten Boje, Kultur Østerbro, fortæller om bogvenskaber mellem frivillige fra Hovedstadens Røde Kors og beboere på Østerbro. Der er tale om beboere på Østerbro, som ikke selv kan komme på biblioteket, men som er interesserede i at få bragt bøger, film eller musik fra biblioteket - at en ven som har lyst til at dele glæden ved kulturelle oplevelser med en anden.

Sidste punkt på programmet er et oplæg af Dorthe Pedersen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, som vil orientere om, hvordan kommunen griber indsatsen om bl.a. ensomhed an her på Østerbro.

Østerbro Lokalråd glæder sig til en god debat om "Ældre - netværk og fællesskaber", som er arrangeret i samarbejde med Kultur Østerbro med tilskud fra Østerbro Lokaludvalg.