Arkiv

Print

Sjovt nok!

Audrey Castañeda nye one man show

Tor 29 Okt KL 20:00 EntrÉ 130 kr
Billetter sælges gennem billetnet.dk


Sjovt nok!
Er titlen på stand up komikerens og manuskriptforfatterens Audrey Castañeda nye one man show.

Kvinden bag bl.a. DR 2 super populære tv-serie "Piger på krisestien" Tager i 2015 på tour rundt i hele landet med sit nye one man show.

Audrey er sjov! Rigtig sjov endda og så er hun bidende ærlig, hvilket ofte går mest ud over hende selv.

I Audreys nye show "Sjovt nok" er der intet emne der har helle på væggen. Med lynskarp præcision kigger hun indad og laver en vurdering af hendes liv som kvinde og det liv, hun har levet op til nu. Det her er selvironiens holdeplads og så sjovt, at det har fået selv mænd til at græde af grin.

Det er stand up for voksne og stand up når det er bedst. Sjovt, ærligt og nærværende.

"Man kan nu få indopereret smykker indenunder huden. Knald god ide! Nu kan jeg rende rundt og sige "nej det er ikke min røv, det er et smykkeskrin!" "To brocher og et bornholmer ur, jeg har arvet efter min oldemor."

"Jeg er overrasket over, at jeg ikke længere kan huske hvor mine bryster oprindeligt sad. Men det har jeg fikset. Jeg har tegnet to streger lige ud for kravebenet. Nu er mine bryster lige så overrasket.""Audrey Castañeda
Audrey Castañeda har været på flere tour sammen med bl.a Anders Matthesen. Jacob Wilson, Simon Talbot, Christian Fuhlendorff, Linda P og Tobias Dybvad.

Audrey Castañeda er kendt som den første kvinde, der fik lov til at skrive bagsiden af kult avisen "Urban" hvilket hun gjorde i 4 år, sammen med Anders Lund Madsen og Sebastian Dorset.

Yderligere er hun ide kvinden samt manuskriptforfatteren til den anmeldte roste dokumentar filmen "Madame Arthur" DR 2.

Audrey har også været film konsulent på spillefilmene "Regel nr. 1" og familiekomedien "Af banen."