Arkiv

Print

The BigBand

swingende klassisk swingjazz

Tor 26 Nov KL 20:00 EntrÉ 80 kr
Billetter sælges i døren.Jazz i Krudttønden: The BigBand

The BigBand har sammen med 3 københavnske kulturhuse indgået aftale om at levere swingende bigbandjazz i hver måned i de fire kulturhuse på skift.

Projektet støttes af Københavns Kommunes Musikudvalg.

Konceptet er enkelt og indeholder følgende elementer:
1) Et usandsynligt velspillende bigband (The BigBand)
2) Tre kulturhuse (Valby Kulturhus, K.I.B. og Krudttønden)
3) X antal gæstesolister (herunder bl.a. Bobo Moreno, Mads Mathias, Katrine Madsen, Veronica Mortensen, Marie Carmen Koppel) som synger 2-3 numre
4) Et interessant jazz-repertoire, som indeholder såvel klassikere som musik komponeret specielt til The BigBand

The BigBand er et orkester, der er ved at markere sig solidt på den københavnske scene, hvilket blandt andet skyldes en yderst stærk besætning.

Musikere som trompetisten Henrik Bolberg, saxofonisterne Jeppe Zacho og Ole Visby, trommeslageren Jonas Johansen og pianisten Jørgen Emborg signalerer ensemble- og jazzkunst på højt niveau, og dertil er det interessant, at orkestret, der ledes af komponisten og arrangøren Mads Pagsberg, også har en fast tilknyttet en vokalkvartet, kaldet The Vocals.

Repertoiret denne aften bliver specialiteter fra orkesterets egne komponister, jazzklassikere og lur mig om der ikke sniger sig et enkelt eller to julenumre med, så tæt på jul. I front vil man opleve orkesterets egen vokalgruppe The Vocals.

Links:

The BigBand på Facebook
The BigBand webpage
The BigBand på YouTube