Arkiv

Print

Dansk/Italiensk venskabs arrangement

Musik, sang og vinsmagning

Søn 01 Nov KL 14:00 EntrÉ 30 kr
Reservering af billetter og info
Arrangør Pia Scharling
23714676
piascharling@gmail.com


Dansk/Italiensk venskabs arrangement søndag den 1. november kl. 14-17 i Krudttønden på Østerbro i København.
Gå ikke glip af en god italiensk fest, når lejligheden byder sig. Alle italiens-elskere er velkomne. Arrangementet er et venskabsarrangement med landsbyen Castelvittorio i Ligurien og en fejring af alt det vi danskere elsker ved Italien: Maden, vinen, naturen, musikken og menneskene. Du kan denne eftermiddag møde kokken og vinbonden og sikkert også de fleste af Castelvittorios venner, idet mange danskere efterhånden har besøgt den lille middelalderlandsby i Ligurien..

Terry Prada's Pasta Circus
Et af festens højdepunkter vil være stjernekokken Terry Prada's live-pasta-making. Hun demonstrerer hvordan en rigtig pastadej skal slåes, mens hendes tro væbner Tafee maser frisk basilikum i en morter. Krudttønden vil herefter dufte - ikke af krudt - men af basilikum.
Ligurien kaldes også krydderurternes region og der finder man pesto i alle afskygninger. Terry serverer naturligvis smagsprøver på friskkogt hjemmelavet pasta med pesto, som du skyller ned med rødvin - ikke rødvin fra Castelvittorio, men skøn vin fra Piemonte.

Vinsmagning
Og hvorfor vin fra Piemonte, når det er Castelvittorio i Ligurien vi fester for? Det er fordi man drikker piemontevine i Castelvittorio. Alle vindrikkere med respekt for den ædle dråbe, henter vin i naboregionen Piemonte. En af de mest populære vinproducenter hedder Mauro Dogliani og han vil være tilstede den 1. november, idet han er kørt herop til DK med sin varevogn fyldt med Barbera, Barbaresco, Barolo og Nebbiolo d'Alba, med smagsprøver til alle.

Musik & Sang
Eftermiddagen byder heldigvis også på en lille afdeling med Italienske arier med sopranen Elsebeth Dreisig. Taget løftede sig sidste år ved dette indslag og det gør det garanteret igen.

PROGRAM
14.00 Dørene åbnes. Entre 30 kr.
14.15 Velkomst
14.30 Mauro Dogliani præsenterer sine vine Barbera, Barberesco, Barolo og Nebbiolo d'Alba og giver smagsprøver.
15.00 4 fællessange: Quando, quando. Volare. Mambo Italiano. Meglio stasera.
15.30 Terry's Pasta Circus med smagsprøver.
16.00 Elsebeth Dreisig synger italienske arier.
17.00 Tak for nu! - med sangen That's amore.