Arkiv

Print

Sidsel Storm

Vinterjazz

Lør 06 Feb KL 20:00 EntrÉ 90 kr
Billetter sælges gennem billetnet.dkHun har stået på scener her og der og mange vegne i den store verden og taget publikum og anmeldere med storm med sin lækre vokal, sine kompositioners coole nordiske klang og sit bedårende ydre. Med albummet "Closer", er det fjerde gang, at det kun 32-årige stjernefrø af en sangerinde og sangskriver er pladeaktuel i eget navn.

"Closer" er blevet til i tæt samarbejde med Peter Storm Otto, der ikke blot er Sidsels faste musikalske makker, men også manden i hendes liv. En energinerve af en relation, der både rummer kærligheden og det kollegiale. Og teksterne på det aktuelle album tager da også livtag med netop menneskelige relationer og sender os omkring kærlighedens veje og vildveje, hvor hjertet både kan boble og briste.

Sidsel Storm har allerede gjort sig bemærket både herhjemme og i udlandet. I en alder af blot 32 år kan hun skrive fire album-udgivelser, DPAs jazzkomponist pris (2008), Danish Music Award for "årets danske vokaljazz udgivelse" (2009) og international anerkendelse på CV'et. Særligt i Asien og Tyskland er de vilde med sangerinden, der her har solgt titusindvis af album.

I mellemtiden er powerkvinden også blevet mor, men det kunne da kun holde hende fra scenen i fire uger. Dette vidner om et musikalsk talent med en ambitiøs tilgang til musikken og Sidsel overlader da heller intet til tilfældighederne, når det kommer til hendes andet hjertebarn - musikken.

Selv er hun nemlig inde over alle processer i musikkens og albummets tilblivelse, lige fra komposition, tekstskrivning, udgivelse, booking, pressebilleder til musikkens form både live og i studiet. Sidsel Storm er en sangerinde, der ved, hvad hun vil. Hun har brugt dage, uger og måneder i studiet på indspilningerne af det nye album. Hun kræser om produktionen som var den en popproduktion, dog uden at slække på jazzens improvisatoriske kendetegn.