Arkiv

Print

VIVA plays Hugo Latino!

Vinterjazz

Lør 13 Feb KL 21:00 EntrÉ 90 kr
Billetter sælges gennem billetnet.dk


VIVA plays Hugo Latino!
En hyldestkoncert til Hugo Rasmussen. Og en aften i livsglædens og musikkens tegn! Med Niclas Knudsen og gæstesolist Mads Hyhne.

Hugo Rasmussen var et jazzikon og Danmarks folkekære kontrabassist. Jeanette Arp, sangerinde i VIVA havde et nært samarbejde med ham. Hun har skrevet bogen 'HUGO' og det samarbejde afstedkom gruppen Hugo Latino et orkester de to lavede sammen, hvor Jeanettes latin-rødder mødtes med Hugos basspil. Lørdag d. 13. februar 2016, under Vinterjazz Festivalen, vil VIVA hylde HUGO - med livsglad og inciterende god musik og spille numre fra dette samarbejde. I aftenens anledning er Mads Hyhne med på trombone. Mads var én af Hugos musikalske 'drenge', medlem af Hugos orkester 'All Starz' og er blandt Danmarks bedste jazztrombonister.

Niclas Knudsen guitarist i Viva er én af Danmarks bedste jazzguitarister, har spillet med mange af jazzens tunge drenge som David Liebman, John Tchicai, m.fl. og har modtaget flere priser. Grundlægger af Ibrahim Electric som er verdensberømt og én af Danmarks største jazzsucces-historier.

Viva består desuden af Jesper Nørløv, percussion og Martin Krogh, bas, 2 af latinmusikkens kendinge i Danmark.

VIVA vil denne aften byde på Latin og Jazz, gamle evergreens, latinamerikanske ballader, skønne rytmer og folkemusik med rødder i Latinamerika (vi plejer at kalde det bonderøvsmusik med gang i!). Koncerten vil byde på numre folk kan synge med på og rytmer det kan være svært at sidde stille til. Det er folkeligt og fornøjeligt! Og hvis ikke musikken sprudler, kan det være lige meget! - som Hugo ville have sagt!

Aftenen vil starte med en kort præsentation af bogen HUGO's tilblivelse.