Nanna Larsen

Fre 08 Feb KL 21:00 EntrÉ 60 kr

Billetter sælges i døren.
**** Stjerner i Gaffa og i Alt for Damerne til Nanna Larsens debut-album "Moonchild", som er på gaden nu!
BT's 2-sidet artikel og Nanna Larsens gæsteoptræden i TV2's Go'aften Danmark, er en velfortjent opmærksomhed til den talentfulde smukke sangerinde.Det melodiske og fængende titelnummer 'Moonchild', der lige nu får airplay på landets radioer, har Nanna Larsen co-writet med hitmageren John O'Kane fra Skotland, som bl.a. har leveret sange til Tina Turner. Nanna Larsen hører til i den countryprægede og pop- rockede ende af de Frederiksbergske kan-selv-vil-selv-Singer-/Songwriter-kvinder og hun skriver dybt personlige engelsksprogede sange, der rammer midt i hjertekuglen. Gaffa skrev: "Synger med hjertet i hænderne".

Første gang vi hørte Nanna Larsen solo, var i Dansk Melodi Grand Prix 2004, hvor hun deltog som komponist og solist med sjæleren 'Kys mig én gang til'. Sangen, som er højst usædvanlig i grandprix-sammenhæng, er at finde i den originale engelske udgave på det nye album. I 2001 fik Nanna Larsen airplay på bl.a. P3 som sanger og sangskriver i bandet Sofa, med nummeret 'Hey Girl'. Bandet vandt en pladekontrakt med BMG, og singlerne 'Up'n'Down' og "Talk" fik også masser airplay.

Moonchild - et voksent barn af en alkoholiker
Moonchild beskriver hvordan det føles at være vokset op i skyggen af en alkoholiker. En skæbne man anslår at mindst 200.000 børn i Danmark lige nu deler. For Nanna Larsen blev det starten på en falsk identitet, som handlede om at skjule skammen ved at forsøge at være perfekt. Det harmonerede ikke godt med et krævende liv og arbejdsmarked hvor det er umuligt at gøre alle tilfredse. Resultatet blev en længere periode med angst, stemmeknuder, stress og arbejdsløshed og … ja til sidst en plade, indspillet over to år, uden økonomiske midler i starten, andet end 50.000 på en kassekredit. Pladen blev vejen tilbage for den viljefaste sangerinde!

Miljøfortaler i samarbejde med Arstiderne.com
Nanna Larsen, der bl.a. er uddannet biolog og har arbejdet som miljøvejleder, holdt release-koncert 27/4 i samarbejde med firmaet Aarstiderne.com, på deres økologisk drevet gård i Humlebæk. Den syngende miljøfortalers CD er produceret på et miljøcertificeret trykkeri, på miljømærket papir.

God fornøjelse!


LINKS:
www.nannalarsen.dk
www.myspace.com/nannalarsen