Arkiv

Print

MUZZIK SKOLE

FOR DE 3 - 5 ÅRIGE

Lør 06 Feb KL 00:00
KL 10.55 - 11.40
entrÉ
Tilmelding på www.muzzik.dk


Musikalsk legestue og babyrytmik er efterhånden velkendte begreber her i landet. Nu giver vi dem nyt liv.

Vi sørger for at undervisning er sjov og lærerig for alle parter, og klæder familien på, til at kunne arbejde og lege videre derhjemme.

Når I melder jer på et hold i vores skole, så vil I, som familie, modtage en taske med specielt udvalgte instrumenter, der skal bruges i undervisningen. Tasken afleveres igen ved udmeldingen.


Vi er erfarne undervisere, uddannet fra DKDM (Det Kongelige Danske Musikkonservatorium), og med 15 års erfaring i bagagen.

Vi spiller klaver, harmonika, cello, trompet mm. Derfor er musikken det bærende element i vores aktiviteter, og når musikken klinger i os, så vokser vores forestillingsevne. Albert Einstein sagde: "Vores forestillingsevne er vigtigere end viden. Viden er begrænset".

Her er ingen skæld ud eller irettesættelse, men samvær, opfordring, invitation. Det er de voksnes ansvar at skabe en ramme, hvor barnet vokser og trives. Barnet skal selv have lyst til at komme ind i legen.

Vi ved hvornår og hvad vi skal byde barnet musikalsk, for at få en god og legende oplevelse ud af det. Barnet skal have masser af oplevelser såsom: "Hej,...jeg kan!...jeg er med!...", da det er en forudsætning for al læring.
Gennem vores aktiviteter lærer børnene de musikalske elementer, samt de sociale regler. Det er i hvert fald vores intension, i al sin enkelthed.

Vi er lærere på mange forskellige skoler, og den erfaring vi har derfra, er værdifuld i arbejdet med de helt små.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Mvh
Iben Vestergård & Adem Fajkovic