Arkiv

Print

Årets østerbroborger

Priskåring

Lør 19 Nov KL 19:30 Fri entrÉ Dørene åbnes kl 19.00, hvor der serveres et glas vin.
Foreslå årets østerbroborger

Priskåring: Så er tiden kommet til snart at kåre årets østerbroborger, hvilket er en tradition, som Østerbro Lokalråd står for.

Rådet har gennem årene skabt flere østerbrotraditioner, og i år drejer det sig altså om udpegningen af 'Årets Østerbroborger. Prisen gives - hvert andet år - til en borger, som med sin ildsjæl har gjort en særlig indsats for Østerbro.

'Årets Østerbroborger 2014' blev Grethe Højrup, daglig leder af motions- og ældrecentret Vibenshave. Uddelingen af prisen foregik på en båd i forbindeIse med Østerbro Avis' flytning til Langelinie.

Prisuddeling og jazz
I de mellemliggende år uddeler Østerbro Lokalråd 'Kulturbuketten', som sidste år gik til Jan Sørensen, formand for Boldklubben Skjold. Det foregik i samarbejde med Østerbro Jazzklub og Krudttønden - med jazz bagefter
Østerbro Lokalråd gentager i år det samarbejde med overrækkelse af prisen til 'Årets Østerbroborger 2016' lørdag den 19. november kl. 19.30.

Derefter præsenterer Østerbro Jazzklub fra kl. 20 til kl. 23 det tyske band Jazz Lips for dem, der har lyst til musik og dans.

Prisen består af buket, gavekurv og diplom.
jbe