Arkiv

Print

Geordie

Motiver og motivation

Søn 05 Feb KL 14:00 Fri entrÉ
Motiver og motivation

Han er født i England i 1943 og kom til Danmark fra Frankrig i 1966 sammen med sit fantastiske band "Red Squares", som fuldstændig nedlagde Danmark og ikke mindst de danske piger - og formentlig aldrig er blevet overgået af noget eller nogen i popularitet indenfor dansk pop og beatmusik.

Det nåede næsten beatlemania-højder. Og så indtog Red Squares lige Sverige i samme ombæring.

Geordie er han kendt som - den dag i dag. Men han hedder faktisk David Garriock. Han synger stadig fantastisk og er en ferm sangskriver - og til februar udsender han et splinternyt CD-album - Berlin - som alle musikkendere forlods har store forventninger til.

Men han kan også noget andet. Geordie er en formidabel fotograf.

Fotografiet har altid optaget ham lige siden ungdomsårene - og efterhånden som det hektiske turneliv er blevet skruet ned til kun at omfatte eksklusive koncertjob han virkelig brænder for, har han genoptaget sin gamle interesse for fotografiet - med stor succes - og går nu på jagt med sin Nikon. Og sikken en fangst...

Den fortæller han om - og viser sine fotografier - og giver gerne historien om, hvordan han bærer sig ad ude i naturen, og hvorfor hans billeder ender med at blive så gode, som de gør.

WWW.GEORDIE.DK