Arkiv

Print

Michael Dylan og Carsten Young

Akustisk folk guitar og fortælling (Bob Dylan og Neil Young fortolkninger)

Fre 31 Mar KL 20:00 EntrÉ 80 kr
Billetter sælges i døren.Neil Young og Bob Dylan - akustisk

Neil Young og Bob Dylan er beslægtede, som de to mest indflydelsesrige sangskrivere og sangere de er. Ingen har som dem skrevet så fantastiske sange som i den grad brænder igennem og har lagret sig dybt i vores dna, blot med en akustiskguitar som akkompagnement til deres karakteristiske stemmer.

Dylan, vel først og fremmest kendt for sine tvetydige tekster i de mere end 800 sange, der nu har givet ham Nobels litteraturpris.

Neil Young for sine helstøbte perler af sange og en liveoptræden der er legendarisk. Begge har haft stor integritet og har været kontroversielle.

Da Bob Dylan hører "Heart of gold" er han i tvivl om det i virkeligheden er hans egen sang. Neil Young forsøger at undgå at høre Dylan, for han er bange for det vil få for stor indflydelse på hans egne sange.

Fredag d. 31 marts kan du høre akustisk guitar, mundharpe (en enkelt dobroguitar) og Dylan / Young´s nøgne sange på Krudttønden. Carsten Rønnest har dyrket Neil Youngs akustiske side og fundet hans allerbedste og stærkeste sange frem til lejligheden. Michael Christophersen tager udgangs punkt i Dylan LP´en " Blood og the tracks" hvor han er Tangled up in blue midt i skilsmissen med sin kone dengang.