Arkiv

Print

Synergy

Jazz-funk og eksperimenterende rock

Lør 01 Apr KL 20:00 EntrÉ 50 kr
Billetter sælges i døren.SYNERGY
Aftenens koncert er en kompromisløs hyldest til både den groovy Jazz-funk og eksperimenterende rock.

Musikerne vil præsentere deres debutalbum live krydret med udvalgte sange fra deres inspiationskilder. Bagefter er der Funk på DJ-pulten og billige øl i baren.

SYNERGY debuterede i november 2016 som opvarmning for Level 42 til to udsolgte koncerter og blander efter eget udsagn det uventede og eksperimenterende fra progressiv rock med de gyngende rytmer, slapbas og mundrette omkvæd fra funkmusikken.

SYNERGY har base på Amager og består af bassist og forsanger Jon Pold, der i både Danmark og udlandet har fremvist sine kreative og funky baslinier i en årrække.

Bandet består desuden af Kristian Uhre som i udlandet er anerkendt for sit progressive og bundsolide trommespil, samt Henrik Borlev på Synthesizer og piano og ikke mindst Lasse Berg på både akustisk og elguitar.

For SYNERGY er der ingen grænser for hvor musikken bringer dem hen og henviser til både Peter Gabriel, Level 42 og Yes som inspirationer.
Denne kvartet er ved årsskiftet i studiet for at færdiggøre deres
debutalbum, som udkommer d. 15. April, med efterfølgende Danmarks tourné i foråret 2017.

Deres første single "When Gods Die", udkom d. 13. Februar 2017 og er på nuværende tidspunkt set over 30.000 gange på Youtube.


Jon Pold: Elbas & Leadvokal
Kristian Uhre: Trommer & Kor
Henrik Borlev: Synthesizer & klaver
Lasse Berg: Elguitar
Laura Pipaluk: Akustisk guitar og Kor