Arkiv

Print

Martin Buster

Pop

Fre 26 Maj KL 20:00 EntrÉ 50 kr
Billetter sælges i døren.Martin Buster er et nyt og ungt fremadstormende navn på den internationale popscene, fra København. Han er yderst produktiv og arbejder i skrivende stund på sin debut-EP der udkommer d. 26 maj. I musikken kan det tydeligt høres at både Martin Buster og med-producer Turkman Souljah har en kærlighed til Michael Jackson. Beats'ne er farverige og funkede, alt imens Martins stemme indrammer musikken til noget smukt og betagende. Den danske 'Turkman Souljah', har tidligere produceret for navne som Outlandish, Per Vers, Clemens mfl.

Live er Martin Buster sammen med hans veloplagte 5-mands band en uforudsigelig bombe af passion, der smitter sit publikum og får dem til at hoppe med på det fængende og hårdtslående beat. Her overtager Martin Buster scenen samt publikums hjerter med hans store stemme, hvor trommemaskinen er skiftet ud med trommesættet. En karismatisk oplevelse hvor energi, charme og forberedelse kan beskrives som nøgleord.

Efter flere års arbejde er dagen nu sat for, hvornår Martin Busters Ep rammer gaden. Det gør den d. 26. maj 2017. Det bliver fejret på Krudttønden på Østerbro, selv samme dag. Dørene åbner klokken 20.00, og supporten spiller klokken 21.00. Klokken 22.00 spiller Martin Buster sin første bandkoncert i over to år. Det koster en flad 50'er i døren, til gengæld er du garanteret en fantastik aften med funky grooves og forårsspirende kærlighed.