Arkiv

Print

Simon Rosenbaum
Når bare man er rask

Stand up

Man 07 Apr - Lør 12 Apr kl 20:00 EntrÉ 125 kr
Billetter kan købes på billetnet.dk


Stand up... og sid ned


SOLO-forestilling med skæv humor, med skarp satire, med rørende poesi, og festlig musik.

En aktuel sandfærdig beretning om et modent menneskes forsøg på at efterleve samfundets ønsker og derved redde Danmarks fremtid ved at forblive på arbejdsmarkedet, udvikle nye kompetencer og lade sig omskole ... i al evighed.

Morgenavisen Jyllandsposten skrev:

"Rosenbaums muntre enegang"

Heldigvis ser han ikke ud til at slide sig op, den 80-årige Simon Rosenbaum. Lille storsmilende figur med maven struttende af munterhed og optimisme. .Måske er han vores allerførste stand up komiker længe før begrebet blev opfundet. I hver fald begynder karrieren som underholder af det danske folk allerede i 1951. "Humørpat" kalder han sig selv og han bærer titlen med ære, for der går ikke mange sekunder inden han kalder smilet frem i den lille propfulde sal. Lige så veloplagt som altid leger han men ord og toner, men tag ikke fejl. Bag venligheden stikker kloen frem en gang imellem. Manden har skam sine meninger. Poesien er der også plads til.

Musikaliteten, der er en uløselig del af Rosenbaums talent som underholder, demonstrerer han i bedste Mozart-stil, sjovt og imponerende. Det hele serveret med charme og glimt i øjet."